Vissza kell adni a középiskolás laptopokat?
Figyelt kérdés
Év elején lehetett igényelni állami laptopokat, és nekünk (meg majdnem mindenki másnak) azt mondták, hogy ezt majd 12. osztály végén vissza kell adni. Viszont több ismerősöm is azt állítja, hogy az ő iskolájukban meg lehet tartani a gépeket. Iskolától függ ez? Vagy mi határozza meg vissza kell-e adni?aug. 26. 16:02
1/9 anonim válasza:
A szerződés határozza meg. Azt olvasd el, hogy abban mi van.
2/9 anonim válasza:
Na ez jó kérdés, én a szerződésben nem találtam semmit, de lehet én vagyok a balfék. Viszont én úgy tudom, ha a tanuló kifizeti, megtarthatja.
3/9 anonim válasza:
Kérdező, te most érettségiztél és nem kellett visszaadnod?
4/9 A kérdező kommentje:
nem én, de egy ismerősömnek (aki nem az én iskolámba jár) nem kellett. nálunk nem tudom mi van a végzős évfolyamokon
aug. 26. 21:38
5/9 anonim válasza:
Szóval te még csak most voltál 9.-es, vagyis nem is vagy 16 éves...
6/9 A kérdező kommentje:
...hát jó, most voltam 10.-es, ráadásul nyeken évfolyamon, februárban töltöm a 18-at. dehát végülis aki nem végzős az még nem múlt el 16
aug. 26. 21:49
7/9 anonim válasza:
Akkor próbáld meg értelmezni azt a szerződést, ami rád vonatkozik. Ha nem megy, idézd be azt a részt, ami olyasmiről szól, hogy meddig lehet nálad a gép, majd segítünk. Egyébként a szüleid is megmondják, hiszen ők írták alá, nem?
8/9 A kérdező kommentje:
nálunk minden évben lehet igényelni, amennyiben van üres "hely" hozzá, lehet ez okozta a kavarodást
aug. 26. 21:52
9/9 anonim válasza:
Nem kavarodás van, hanem aláírt szerződések vannak. Lehet, hogy nem mind teljesen egyforma. Ha az érdekel, hogy konkrétan a te laptopodnak mi lesz a sorsa, akkor konkrétan a te szerződésedet kell előkeríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!