Egy gimnáziumban megbukott diák mit tehet?
Figyelt kérdés
Legyen szó:
-adott tagozatos osztályról
-kéttannyelvű
-nyelvi előkészítő
-hat- és nyolcosztályos
Ők hol ismételnek évet?
Van erről statisztika? Hol?
aug. 24. 23:38
1/10 anonim válasza:
hanyadik osztályba jár?
általában augusztus fele szoktak lenni osztályozó vizsgák, azokat ha teljesíti az adott osztályban maradhat. ha ez neki nem sikerül akkor visszafogják. pl ha 10.-es megbukik de átmegy a vizsgán akkor 11. osztályos lesz, ha nem akkor marad 10.-es.
3/10 anonim válasza:
Elvileg ismételhet évet az adott iskolában is. Jellemzően ilyenkor ezek a diákok átmennek egy gyengébb iskolába.
4/10 anonim válasza:
Nyilván elsősorban ugyanott ismétel évet.
5/10 anonim válasza:
4, a gimnáziumok általában max létszámú osztályokkal mennek, nem tud hova lebukni, ha az alsóbb évfolyamon nincs üres hely.
6/10 anonim válasza:
en szakkozepbol buktam kettannyelvube es milyen jol jartam, jobban tudtam teljesiteni, most egyetemista vagyok szoval az elkeseredesen kivul barmit tehetsz :)
7/10 anonim válasza:
#5: nem tudom, mi alapján jelented ezt ki, nem ezt tapasztaltam.
8/10 anonim válasza:
7, az alapján, hogy látom, három helyen vagyok óraadó.
9/10 anonim válasza:
#8: ahol meg én dolgoztam, ott nem volt gond egy-egy diák lebukása.
Legfeljebb a tömeges lebukás volt gond.
De arról szó nem volt, hogy max létszámmal ment volna osztály: volt, hogy év közben jöttek diákok, de ugyanúgy mentek is máshová, tehát más gimnáziumba is fogadtak diákokat.
10/10 anonim válasza:
9, hát itt nem. Meg se tudom mondani, mikor volt olyan, hogy elment volna diák bármelyik suliból (egy külföldre költözésre emllékszem, de az a nyolcévfolyamosoknál volt, még az 5. kezdete előtt, és a felvételim listán következő került be a helyére). Ha belenézek az évkönyvekbe, minden osztály max létszámos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!