Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egy gimnáziumban megbukott...

Egy gimnáziumban megbukott diák mit tehet?

Figyelt kérdés

Legyen szó:

-adott tagozatos osztályról

-kéttannyelvű

-nyelvi előkészítő

-hat- és nyolcosztályos

Ők hol ismételnek évet?

Van erről statisztika? Hol?

aug. 24. 23:38
 1/10 anonim ***** válasza:
44%

hanyadik osztályba jár?

általában augusztus fele szoktak lenni osztályozó vizsgák, azokat ha teljesíti az adott osztályban maradhat. ha ez neki nem sikerül akkor visszafogják. pl ha 10.-es megbukik de átmegy a vizsgán akkor 11. osztályos lesz, ha nem akkor marad 10.-es.

aug. 25. 02:19
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Tőlünk az ilyen repülni szokott
aug. 25. 06:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg ismételhet évet az adott iskolában is. Jellemzően ilyenkor ezek a diákok átmennek egy gyengébb iskolába.
aug. 25. 07:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Nyilván elsősorban ugyanott ismétel évet.
aug. 25. 07:51
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
4, a gimnáziumok általában max létszámú osztályokkal mennek, nem tud hova lebukni, ha az alsóbb évfolyamon nincs üres hely.
aug. 25. 08:07
 6/10 anonim ***** válasza:
en szakkozepbol buktam kettannyelvube es milyen jol jartam, jobban tudtam teljesiteni, most egyetemista vagyok szoval az elkeseredesen kivul barmit tehetsz :)
aug. 25. 08:10
 7/10 anonim ***** válasza:
#5: nem tudom, mi alapján jelented ezt ki, nem ezt tapasztaltam.
aug. 25. 08:55
 8/10 anonim ***** válasza:
7, az alapján, hogy látom, három helyen vagyok óraadó.
aug. 25. 08:57
 9/10 anonim ***** válasza:

#8: ahol meg én dolgoztam, ott nem volt gond egy-egy diák lebukása.

Legfeljebb a tömeges lebukás volt gond.

De arról szó nem volt, hogy max létszámmal ment volna osztály: volt, hogy év közben jöttek diákok, de ugyanúgy mentek is máshová, tehát más gimnáziumba is fogadtak diákokat.

aug. 25. 09:05
 10/10 anonim ***** válasza:
9, hát itt nem. Meg se tudom mondani, mikor volt olyan, hogy elment volna diák bármelyik suliból (egy külföldre költözésre emllékszem, de az a nyolcévfolyamosoknál volt, még az 5. kezdete előtt, és a felvételim listán következő került be a helyére). Ha belenézek az évkönyvekbe, minden osztály max létszámos.
aug. 25. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!