Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tilos lesz mobilozni a magyar...

Tilos lesz mobilozni a magyar iskolákban. Kell ez nekunk?

Figyelt kérdés
aug. 9. 12:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10# biztosan egybol egy gyerekre gondoltak.

Amikor loptam sose fordult meg a fejembe,hogy lebukhatok,Mindig arra gondoltam,hogy olyan sokan vagyunk akar az iskolaban,miert terelodne ram a gyanu. Amikor lebuktam, a sajat hulyesegem miatt buktam le. Peldaul mert eladtam es valahogy osszeakadtak a szálak. Aki akarja megtalalja a kiskaput.

aug. 9. 13:54
 12/22 anonim ***** válasza:
#11 kamerakat mar azutan szereltek fel hogy kirugtak a takaritot. nem is csuktak le, semmi sem. a cuccok sem kerultek vissza.
aug. 9. 14:01
 13/22 anonim ***** válasza:
A mostani oktatási rendszerben neked ez a legnagyobb bajod? Egyébként meg minek a tanórára telefon a gyereknek? Mi az a sürgős, amit neki el kell intéznie? Jobb lesz ez így, bár kétlem, hogy meg tudják valósítani.
aug. 9. 14:40
 14/22 anonim ***** válasza:

13!

Értem a kérdésed felütését, de sajnálattal mondom, AZ Ő SZEMSZÖGÜKBŐ nézve fontos dolguk van minden órán a telefonon... Más kérdés, hogy illegális...

aug. 9. 14:43
 15/22 A kérdező kommentje:

"A mostani oktatási rendszerben neked ez a legnagyobb bajod?"

Nekem aztan nem.

aug. 9. 14:45
 16/22 anonim ***** válasza:

"AZ Ő SZEMSZÖGÜKBŐ nézve fontos dolguk van minden órán a telefonon."

Játszani, üzenetet küldeni egymásnak?

Nem hinném, hogy a gyerekeknek meg kéne hagyni a jogot, hogy eldöntsék, hogy nekik mi a fontos. Akkor egyik sem járna iskolába se.

aug. 9. 14:53
 17/22 anonim ***** válasza:

Egyetértek, kedves 16!

Nem is írtam, hogy nincs igazad, én csak azt írtam, hogy az ő szemszögükből...

Be kell fotózni a dolgozatokat, az esetlegesen kivetített anyagokat. Ha valakit kiközösítenek, akkor arról állandóan csevegni kell a csoportban, esetleg fotókkal tovább hergelni a népet. Kell a sminkeléshez, kell a puskázáshoz.

Szóval lásd be, ezek "nagyon fontos dolgok"...

aug. 9. 14:59
 18/22 kürtőskalácska ***** válasza:
Nem úgy lenne hogy EGÉSZ nap el lesz véve a teló?
aug. 9. 15:11
 19/22 anonim válasza:

Természetesen,

És ha indoklást is akarsz hallani, azért fizetünk adót, hogy a diák tanuljon. Ne telefont nyomkodjon, hanem tanujon.

aug. 9. 17:13
 20/22 kürtőskalácska ***** válasza:
100%

Jólvan oké.

Mindegyik iskola tud egy külön elzárt helyet biztosítani?

-ki fogja vállalni a felelőséget egy olyan "rakományért" amely értéke akkár több millió forint?

-a tanár mi a F@szomat kezd ha az ő családjában valami gond van.( Kislánya eltöri a karját bekéne menni érte) Hogyan tudja meg???

Egyenlőre ennyi kérdésem van kérlek válaszold meg.

aug. 9. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!