Tilos lesz mobilozni a magyar iskolákban. Kell ez nekunk?
10# biztosan egybol egy gyerekre gondoltak.
Amikor loptam sose fordult meg a fejembe,hogy lebukhatok,Mindig arra gondoltam,hogy olyan sokan vagyunk akar az iskolaban,miert terelodne ram a gyanu. Amikor lebuktam, a sajat hulyesegem miatt buktam le. Peldaul mert eladtam es valahogy osszeakadtak a szálak. Aki akarja megtalalja a kiskaput.
13!
Értem a kérdésed felütését, de sajnálattal mondom, AZ Ő SZEMSZÖGÜKBŐ nézve fontos dolguk van minden órán a telefonon... Más kérdés, hogy illegális...
"A mostani oktatási rendszerben neked ez a legnagyobb bajod?"
Nekem aztan nem.
"AZ Ő SZEMSZÖGÜKBŐ nézve fontos dolguk van minden órán a telefonon."
Játszani, üzenetet küldeni egymásnak?
Nem hinném, hogy a gyerekeknek meg kéne hagyni a jogot, hogy eldöntsék, hogy nekik mi a fontos. Akkor egyik sem járna iskolába se.
Egyetértek, kedves 16!
Nem is írtam, hogy nincs igazad, én csak azt írtam, hogy az ő szemszögükből...
Be kell fotózni a dolgozatokat, az esetlegesen kivetített anyagokat. Ha valakit kiközösítenek, akkor arról állandóan csevegni kell a csoportban, esetleg fotókkal tovább hergelni a népet. Kell a sminkeléshez, kell a puskázáshoz.
Szóval lásd be, ezek "nagyon fontos dolgok"...
Természetesen,
És ha indoklást is akarsz hallani, azért fizetünk adót, hogy a diák tanuljon. Ne telefont nyomkodjon, hanem tanujon.
Jólvan oké.
Mindegyik iskola tud egy külön elzárt helyet biztosítani?
-ki fogja vállalni a felelőséget egy olyan "rakományért" amely értéke akkár több millió forint?
-a tanár mi a F@szomat kezd ha az ő családjában valami gond van.( Kislánya eltöri a karját bekéne menni érte) Hogyan tudja meg???
Egyenlőre ennyi kérdésem van kérlek válaszold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!