Tilos lesz mobilozni a magyar iskolákban. Kell ez nekunk?
Eszenciális...
Mondjuk úgy, INUS-feltétel.
en most erettsegiztem. elmondom a velemenyem.
szerintem felesleges kitiltani a mobilokat az iskolabol, ugyis ha volt masik telefonja elviszi azt, leadja es a mostanival telefonozik. ki lehet jatszani a rendszert igyis meg ugyis. plusz nem mindegyik iskola tudja pl egy bezarhato kulon terembe eltenni a telefonokat, mivel sok a lopas (nalunk takaritono lopott anno telefont, markas ruhat stb a tesioltozokbol). felesleges baromsag az egesz. ki fog rajuk vigyazni? a portas? vagy minden szunetben orizni fogjak a folyosofelugyeletes tanarok azt az egy termet?
Jó lenne.
Példát kellene mutatni, hogy mobil nélkül is el lehet lenni néhány órát. Ha ezt így ma elmondod egy átlagos diáknak, hülyének néz.
A mobilt tiltjak ki vagy az okos eszkozoket?
Nokia 3310essel meg a zsebembe is tudtam sms-t irni anno :)
Lopas resze mondjuk aggasztobb - szerintem.
Bar manapsag azert mar lehet kovetni a mobilt.
Eddig csak az almasnal volt kovetes,de mar az android is fejleszti.
Masik erdekes kerdes,hogy "torotten kaptam vissza" ki teriti meg a kart?
Illetve hol fogjak biztonsagosan tarolni? Nalunk az mukodott,hogy mindenkinek adtak egy fakkot. Az ora kezdese elott mindekki lerakta, majd az ora vegen felvehette. Szunetbe csinalt amit akart. Kovetkezo ora ugyanez. Igy nem kellett bezarni semmit sehova. szem elott voltak az osztalyteremben, csak pl a padok mogotti szekrenyen,vagy a tanari asztalon.
#9 elektronikus eszkozoket. okostelefon, tablet, okosora (azt hiszem).
nalunk a tarolas annyival volt megoldva hogy kitettuk egy dobozba a telefont oran. dehat onnan is ki tudjak lopni ha felugyelet nelkul hagyod.
mondom nalunk a takaritono ugy lopott hogy mivel a tornaterembe nem vihettuk le a telefont bent kellett hagyni vagy az oltozoben vagy a teremben es hat ellopta. ezutan szereltek fel hozzank kamerakat, de a tesioltozohoz persze nem, csak a folyosokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!