Jól tettem, hogy nem pofáztam vissza az első évben a tanárnak, csak mert kicsúfolta a beszédproblmémat?
Figyelt kérdés
Már jól sejtettem előre óra előtt, hogy ebből baja lesz, mert nem fogja érteni amit próbálok kimondani, és azt dumálja nekem " maga tud magyarul? "
Annyit mondtam, hogy igen, de lehet hogy mást kellett volna mondanom, mint a " Nem beszélni idióta "
Igen, mérges vagyok erre a tudatlan tanárra, mert sértő volt amit kérdezett. Nem tehetek róla, hogy másként beszélek, mint a többiek ¯\_(ツ)_/¯
aug. 7. 11:35
1/1 anonim válasza:
És ő honnan tudja hogy te miért nem beszélsz jól magyarul, amit egyébként most ahogy ezt elmondtad, én se értem, hogy miért nem?
A “maga tud magyarul” kérdés pedig nem sértő, tiszteletből nem is tegezett le, nem értem, mi a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!