Neptun-on első félévben is kell aktiválni a félévet?
Figyelt kérdés
Hello mindenki :) most vettek fel egyetemre, és nem vagyok jártas a dolgokban, de mindenhol láttam, hogy a Neptun-on aktiválni kell a félévet. ez az első éveseknek is kell, vagy az első félév automatikusan aktiválva van? Ha mégis nekem kell aktiválni, azt hogyan tudom megcsinálni? Előre is köszönöm a válaszokat!aug. 4. 19:37
1/8 anonim válasza:
nyakamat rá, ha megmondod, melyik intézmény, megtalálom neked a honlapon.
2/8 A kérdező kommentje:
Debreceni Egyetem :) Ha megtalálod te leszel a kedvenc emberem!!
aug. 4. 19:56
3/8 anonim válasza:
Neptunban az ügyintézés menüben van olyan hogy beiratkozás/bejelentkezés. Menj arra rá, ott pedig nézd meg hogy mit ír a 2024/2025-ös félévnél.
4/8 anonim válasza:
Az adott félévre felvett és beiratkozott hallgatók aktív hallgatói jogviszonyát a Hallgatói Adminisztrációs Központ (HAK) munkatársai állítják be a beiratkozást követő 24 órán belül
Szívesen. (soha nem volt közöm a DE-hez zegiként, csak az a fránya google...)
6/8 anonim válasza:
Minden félévben, feltételezem csak akkor nem szükséges, ha az egyetem automatikusan felveszi neked a tárgyakat (legalábbis addig nem engedi a neptun felvenni a tárgyakat, amíg nem aktív a féléved, tehát ha ők veszik fel, gondolom aktiválják)
7/8 anonim válasza:
Utolsó, ez nem feltétlen igaz. Nekem beiratkozásnál állították aktívra a félévem, mégsem vették fel a tárgyaim (DE-IK). Egyébként attól függ, hogy GT-ben iratkozol be, vagy a megadott időpontokban. Előbbinél neked kell, utóbbinál beállítják (tavaly legalábbis így volt)
8/8 anonim válasza:
jobb helyeken felveszik helyetted gólyaként. Máshol neked kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!