Ha valaki 3 szakon diplomázik, pl. Magyar-angol-szláv, az olyan mintha 3 diplomája lenne?
Figyelt kérdés
Felér azzal?aug. 4. 22:01
1/9 anonim válasza:
Három szak az három diploma külön. Mitől olyan meglepő ez?
3/9 A kérdező kommentje:
Egy darab diplomát kapnak amugy, amiben a 3 szak fek van tüntetve. Nem?
aug. 5. 08:31
4/9 anonim válasza:
#3: jó, akkor legyen úgy... nem értem, minek teszel fel így kérdést.
Ha kétszakos tanárképzésről lenne szó, akkor lenne egy diploma, de Te nem erről kérdeztél. Evidens, hogy több képzést párhuzamosan végezve több diplomát kapsz a végén.
5/9 anonim válasza:
Nem teljesen mindegy? Nem a diplomák száma határozza meg egy embernek a piacképességét. 10 selejt büfészakos diplomától bőven többet ér egyetlen orvosi vagy villamosmérnök diploma.
6/9 anonim válasza:
Ha szakpárra jársz, akkor egy oklevelet kapsz, ha külön szakokra, akkor külön oklevelet. De ez akkor sem "három diploma", hanem 3 szakon végeztél. (Nekem is így van, két szakról két külön diplomát kaptam, igaz, két egyetemről.)
7/9 anonim válasza:
#6: ma már nincsenek ilyen szakpárok bölcsészkaron, de szerintem akkor is két diplomát kaptak az emberek.
8/9 A kérdező kommentje:
Konkrétan van egy magyar - angol szakos hallgató (nem most végzett, hanem a 90es években!!), és emellé a két szakpár mellé 3. Évben felveszi a szláv szakot. Akkor neki két diplomája lesz?
aug. 5. 11:24
9/9 anonim válasza:
#8: eddig hány diplomája van?
Szláv szak egyébként nem létezik itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!