Ha felvesznek pótfelvételin államira angol&töri szakos tanárnak akkor van esélyem kollégiumra?
Helyesírási szabályzatot böngészd, a töri tanszék sem nézi el a hibákat (tapasztalat)!
A kérdésre a választ sajnos nem tudom. Egyébként rengeteg tényező játszik közre a döntésben: szociális helyzet, távolság az egyetemtől, még az is, hogy mennyi ideje van az adott intézmény hallgatója, hányan szeretnének helyet erre a tanévre... mindenesetre sok sikert kívánok!
Pécsen gólyákat nagyon nehezen vesznek fel koliba. Inkább készülj arra, hogy albérletet kell keresned. Nem mostanában kezdtem az egyetemet, de anno több szaktársam is úgy járt elsősként, hogy 2 héttel az egyetem kezdése előtt (akkor hirdették ki, hogy kit vettek fel koliba) kellett sos albérletet keresniük, mert egyik koliba se kerültek be.
Mindenesetre jelöld meg az összes kolit, talán a Laterumba sikerül bekerülni ha a távolság mellett a felvételi pontjaid magasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!