Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Állatorvosi egyetem tapasztala...

Állatorvosi egyetem tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Szeptemberben fogom megkezdeni az első félévemet. Milyen volt az első félév? Azt hallottam rengeteg az anatómia, van érteleme ennek előzetesen nekiállni tanulni? Illetve van szükség Notepadre? Laptopom egész jó, nem tudom szükséges beruházni más készülékre is.

Maga az egyetem is érdekel, milyenek a tanárok, a kolis élet, stb...

aug. 2. 21:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy tudom, hogy ettől az évtől katalógus lesz minden előadás és online egyáltalán nem is fogják közvetíteni őket. Mivel a technológia megvan, ezért felvétel elvileg továbbra is lesz, de nekünk majd csak vizsgaidőszakban teszik elérhetővé.

A helyhiányt pedig úgy oldották meg, hogy teljesen kettészedték az évfolyamot. Ha megnézed az első és a másodév idei órarendjét, akkor láthatod, hogy az előadások is fel vannak bontva. Az 1-4 illetve az 5-10 csoportok lesznek együtt előadásokon, így mindent kétszer fognak leadni.

Az órarenddel variálni amúgy sem tudnál, kötelező abba a csoportba járnod, ahova beosztottak (max egyéni tanrendet lehet kérni nyomós indokkal).

aug. 16. 14:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azért remélem, hogy a katalógust előadásokon nem erőltetik. Legyen mindenkinek a saját felelőssége, hogy bemegy-e, mint úgy általában a többi egyetemen. Bár mi szeretünk fejjel a falnak menni, ahogy észrevettem.
aug. 16. 15:33
 13/13 anonim ***** válasza:
77%
Covid előtt nem volt katalógus előadásokon. Szerintem hatalmas öngól lenne a részükről, ha telefont nyomkodó-egymással beszélgető hallgatókkal kellene szembenézniük... márpedig a kötelező előadásokon ez szokott lenni.
aug. 22. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!