Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tapasztalatok az Állatorvosi...

Tapasztalatok az Állatorvosi Egyetem biosz szakával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Láttam hogy összesen 6 embert vesznek fel nappalira, elég magas a ponthatár. Ha csak Budapestben gondolkozom, ez a képzés jobb lehet mint az ELTE, ahol felvesznek vagy 300 embert és mindenki kibukik? Sok órán együtt vannak az állatorvos hallgatókkal? Milyen a képzés színvonala? Bármilyen személyes tapasztalat érdekel!

2020. szept. 30. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Egyáltalán nincs közös óra az állatorvos hallgatókkal. Amúgy szeretik, és igen, egyértelműen jobb képzésnek tartják, mint az ELTE-t.
2020. szept. 30. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom hol láttad hogy 6 ember vesznek fel, idén 32 embert vettek fel államira.

Első félévben a biológia és az informatika előadás együtt van az állatorvosisokkal.

2020. szept. 30. 23:49
 3/7 A kérdező kommentje:
A felvi.hu egészen pontosan írja hogy 6 fő
2020. okt. 1. 07:05
 4/7 A kérdező kommentje:
2020. okt. 1. 07:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem ezt az oldalt kell nézni a felvin, itt mindig tök random hülyeségek vannak.

Ezt nézd: [link]

2020. okt. 1. 07:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Esetleg te oda jártál, van vele tapasztalatod?
2020. okt. 1. 07:39
 7/7 whatshername ***** válasza:
85%

A szaknak (mint mindennek) vannak előnyai és hátrányai is. Előnye valóban, hogy nagyon családias a képzés, kevés embert vesznek fel és kevés is végez, így a tanárok jobban figyelnek rád. Hátrány (már akinek), hogy lógni nem nagyon lehet, tudják ha hiányzol az óráról. De több olyan ór ais van, ahol a teljes tanári kar segíti a szakdolgozatoddal/témáddal kapcsolatban, hogy tutira legyen belőle egy jó szakdoga. A terepgyakok sokkal jobbak mint az ELTÉN, ahol 2-3 nap kimennek a Normafára, ÁTE-n 2-2 hét az első két évben, és nagyon asznosak szoktak lenni (persze ha a növények és állatok, ökológia érdekel).

Viszont, ha kimondottan az elméleti tudásra, presztizsre hajtasz, esetleg a molekuláris, agyas dolgok érdekelnek jobban, akkor viszont az ELTE-t javasolnám inkább.

Voltak egyébként, akik ELTÉről jöttek át, és azt mondták, hogy ott ki van adva, hogy ennyi és ennyi diákot buktatni kell, így alig van olyan aki nem csúszik. Nem tudom ebből mi igaz, mindenesetre, nem zörög a haraszt.. :)

Ja és nyilván kicsit elfogult vagyok a saját egyetememmel kapcsolatban :D

2020. okt. 1. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!