Mikor küldik az egyetemről a hivatalos értesítőt?
Figyelt kérdés
Nem ma kellene legkésőbb,hogy küldjék?aug. 1. 09:19
1/8 anonim válasza:
Én se az egyetemtől, se a felvitől nem kaptam semmit. Az egyetemtől tegnapig bezárólag kellett volna megérkeznie.
2/8 anonim válasza:
Nagyon bosszant, mert nem tudom mire számítsak. Holnap majd felhívom az Oktatási Hivatalt.
3/8 anonim válasza:
2, miért ha ott van a felviben a besorolási döntés, az miben befolyásolja, hogy ire számíts, A ponthatár egyértelmű, tudod, hogy bekerültél vagy nem.
4/8 anonim válasza:
Tegnapig bezárólag kellett postára adniuk. Hogy a posta mikor kézbesíti az már tőlük függ, akár két hét is lehet.
6/8 anonim válasza:
Én sem kaptam még semmit, de remélem ma még meg lesz
7/8 DeMoR válasza:
Én is agodtam, de csuszik a világ, az szte honlapján már augusztus 5.-i kezdő dátum van írva, s 1-2 héttel el lettek tolva a nyári határidők.
Mindenkinek érdemes csekkolnia a saját egyetemi oldalának ezen részét.
8/8 A kérdező kommentje:
És levelezősként lehet jelentkezni kollégiumba 1-2 napra? Van esetleg olyan,hogy vendégszoba vagy ilyesmi?
aug. 1. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!