Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikor küldik az egyetemről a...

Mikor küldik az egyetemről a hivatalos értesítőt?

Figyelt kérdés
Nem ma kellene legkésőbb,hogy küldjék?

aug. 1. 09:19
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Én se az egyetemtől, se a felvitől nem kaptam semmit. Az egyetemtől tegnapig bezárólag kellett volna megérkeznie.
aug. 1. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:
12%
Nagyon bosszant, mert nem tudom mire számítsak. Holnap majd felhívom az Oktatási Hivatalt.
aug. 1. 09:33
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
2, miért ha ott van a felviben a besorolási döntés, az miben befolyásolja, hogy ire számíts, A ponthatár egyértelmű, tudod, hogy bekerültél vagy nem.
aug. 1. 10:04
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Tegnapig bezárólag kellett postára adniuk. Hogy a posta mikor kézbesíti az már tőlük függ, akár két hét is lehet.
aug. 1. 10:10
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
#4 emailben küldik..
aug. 1. 10:12
 6/8 anonim válasza:
26%
Én sem kaptam még semmit, de remélem ma még meg lesz
aug. 1. 10:22
 7/8 DeMoR ***** válasza:
60%

Én is agodtam, de csuszik a világ, az szte honlapján már augusztus 5.-i kezdő dátum van írva, s 1-2 héttel el lettek tolva a nyári határidők.

[link]

Mindenkinek érdemes csekkolnia a saját egyetemi oldalának ezen részét.

aug. 1. 11:47
 8/8 A kérdező kommentje:
És levelezősként lehet jelentkezni kollégiumba 1-2 napra? Van esetleg olyan,hogy vendégszoba vagy ilyesmi?
aug. 1. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!