Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mérnöki szakokon miért van...

Mérnöki szakokon miért van ilyen sok közgazdaságtan?

Figyelt kérdés
Pl. mesterképzés tantervbe is beraknak ilyeneket, hogy haladó mikroökonómia, haladó nemzetközi gazdaságtan

júl. 7. 00:31
1 2
 11/13 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
7%

Nekem egy jól menő saját cégem van.

A pénzzel való bánás nem egy nagy tudomány.

Onnan tudom, hogy már többször tönkrementem!

Az alap:

Keress többet, mint amit elköltessz.

Pontosan nézd meg, hogy mennyi pénzt kell keresned ahhoz, hogy életben maradj.

Amikor ezt pontosan átnézed, akkor meg fogsz döbbenni.

Nagyon sok pénzt kell keresned, hogy életben maradj.

Ehhez kell felnőnöd a pénzkereséseddel.

Részletek is érdekelnek?

júl. 7. 10:36
 12/13 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
8%

Még egy kérdés:

Mennyire épeszű viselkedés az, hogy egy ország vezetése folyamatosan többet tervez elkölteni, mint a tervezett bevételei?

júl. 7. 10:46
 13/13 anonim ***** válasza:
91%
#11 Tok jo, hogy ezeket irod, mert a penzugytan ami a kozgazdasagtan egyik aga, reszben ilyen kerdesekkel is foglalkozik. :) pl. amit irsz, hogy meg kell nezni mennyi penzt kell keresni, hogy eletbenmaradj, ez tulajdonkeppen a kozgazdasagtanban a fedezeti pontnak a kiszamitasa. Tehat ezzel mar alapbol megdolt az az allitasod, hogy a magancegek nem hasznalnak kozgazdasagtant.
júl. 7. 10:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!