Mert a magyar egyetemek nem tudnak egy rendes tantervet összerakni, illetve szerintem államilag is elő van írva egy bizonyos számú közismereti óra.
júl. 7. 07:04
2/13 Szándékos Bendegúz válasza:
Ez valóban nagyon logikátlannak tünhet.
És az is!
Néhány adat a közgazdaságtannal kapcsolatban:
A magáncégek nem használnak közgazdaságtant.
A kormányok használják.
Látszik is a gazdálkodásukon.
A közgazdaságtan eröltetésének lényege az, hogy NE ÉRTS A PÉNZHEZ !!!
Tudtommal amerikai bankárok találták ki és ök eröltették be az iskolarendszerbe.
Tényleg arra való, hogy az egyetemet végzett embereknek tönkretegye a pénzgazdálkodással kapcsolatos elképzeléseit.
És sikerült tönkretenni.
A ma működő kormányok idióta rendelkezései nagyon szépen mutatják a közgazdaság tanitásának eredményeit.
júl. 7. 08:49
3/13 anonim válasza:
2. értelmetlen zagyvaságokat írsz.
júl. 7. 09:16
4/13 Szándékos Bendegúz válasza:
Szerinted az állitásaim közül melyik zagyvaság ?
júl. 7. 09:37
5/13 anonim válasza:
Ez melyik egyetem? Kivancsisagkeppen beleneztem egy random bme, oe mesteres tantervbe, de nem talaltam ilyesmiket.
júl. 7. 09:38
6/13 anonim válasza:
4. “A magáncégek nem használnak közgazdaságtant.”
Baromság.
“ A közgazdaságtan eröltetésének lényege az, hogy NE ÉRTS A PÉNZHEZ !!!
Tudtommal amerikai bankárok találták ki és ök eröltették be az iskolarendszerbe.
Tényleg arra való, hogy az egyetemet végzett embereknek tönkretegye a pénzgazdálkodással kapcsolatos elképzeléseit.
És sikerült tönkretenni.”
Az összes mondat értelmetlen baromság.
júl. 7. 09:50
7/13 Szándékos Bendegúz válasza:
De gondolom szerinted nem egyforma baromságok.
Rangsorolnád.
Például melyik állitásomat tartod a leghihetetlenebbnek?
júl. 7. 10:02
8/13 anonim válasza:
Minél magasabb és jól fizető mérnöki pozícióba kerülsz egy adott cégnél annál több gazdasági / menedzseri dologgal is foglalkozni kell. Szoval nem lenne rossz az a par gazdasági tárgy és tudás ha jól oktatnák.
júl. 7. 10:04
9/13 anonim válasza:
Például egy tervezohoz képest egy nagy projektet kezelő projekt menedzser szinte biztos, hogy jobban keres. De ott műszaki oldalról az árajánlat készítés, ütemtervek készítése, eroforrasok meghatározása, projekt vezetés inkább megfizetett dolog lesz neki, ő már mondjuk nem számol statikat, arra lesz beosztot mérnöke.
júl. 7. 10:06
10/13 anonim válasza:
Bendegúz, en csak annyit kerdeznek, hogyha az allitasod szerint a magancegek nem hasznalnak kozgazdasagtant, akkor ok mi alapjan gazdalkodnak a penzugyeikkel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!