Ha most szeptembertől majd elindul ez a pontrendszer vagy micsoda a tanároknak, akkor mi lesz a Pedagógus 1 meg Pedagógus 2 hülyeséggel? Az is megmarad azért?
"rengeteg milliárdot beleöltek ebbe a 10 évig élő minősítésbe. Valakinek biztos jól jött."
Azoknak is jól jött, akik belementek, nem? Hiszen azért csinálták meg a minősítést, hogy több legyen a fizetésük. Kalkulált mindenki.
Én mondjuk azok között voltam, akik nem adták a nevüket az egészhez.
"félelemből mentek bele az emberek, mert ha határidő volt rá"
Én úgy láttam, hogy sokan tényleg a pénzért csinálták, illetve igen, féltek a határidőtől, de ez hülyeség volt, mert semmi olyan következmény nem volt mellétéve, amitől tényleg félni lehetett volna. Engem ezzel a kettővel próbáltak kapacitálni, hogy de miért hagyom ott nekik azt a pénzt, meg hogy de hát kötelező - pedig nem volt az akkor sem, amikor már annak nevezték.
Igen, a pénzt még értem, mondom, legtöbben ezért mentek bele: a pénz miatt.
De hogyhogy az izgalommal? Én pont leszartam az egészet, úgyhogy megúsztam az izgalmat, mert tudtam, hogy nem kötelező - csak majd egyszer állítólag kötelező lesz. És menet közben ráadásul azt is egyre inkább látni lehetett, hogy mennyire döcögősen megy az egész (visszamondja a KLIK aznap reggel, meg ilyenek..., tisztára megalázó az egész), hogy milyen sokan nem minősültek még, és hogy mennyire nincs rá kapacitása a rendszernek, hogy mindenkire sort kerítsenek majd a határidőig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!