Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ilyen esetben lehet fellebbezn...

Ilyen esetben lehet fellebbezni az “Egyetem” ellen?

Figyelt kérdés

Magyarország egyik legrosszabb helyén tanulok. Igen, igen , xxxx-szer megbántam hogy annó nem néztem utána stb.

A lényeg:

Nappalis diák vagyok. Specializáció választás most kezdődik . Az egyetem beharangozta, hogy mivel nem jön össze az elég diák rá, levelezősökkel együtt, levelezőn lesz megtartva. Ez jogilag mennyire oké? Nem rinyálnom kéne, de ha egyszer valaki nappali tagozatra megy, ne hétvégente egész nap legyenek órái, azok is csak online. Borzalmas…

2024. jún. 1. 14:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez kerek perec így van. Én nem hagynám annyiban.
2024. jún. 1. 23:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Az egyetem sajat hataskoreben dont, hogy minimum hany fovel es milyen formaban inditja a specet. Van ugy, hogy az egyik munkarendu kepzeseben valami indul, a masikban nem. Ez igy van, ha tetszik, ha nem. De donthet ugy, hogy egyaltalan nem inditja el.

Gondolom tobb specializacio kozul lehet valasztani. Ha ez nem felel meg, akkor lehet masikat valasztani.

2024. jún. 2. 01:57
 13/16 A kérdező kommentje:
Nincs több, csak ez az egy van. És szükséges a credit ok miatt
2024. jún. 2. 13:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

De akkor ez mitol specializacio valasztas? Valasztani minimum 2 dologbol szokas, ha a szonak az ertelmet nezzuk. :D es hogy lehet akkor, hogy nem jon ossze eleg diak ra, ha mindenkinek ezt kell valasztania?

Nekem ez santit

2024. jún. 3. 01:01
 15/16 A kérdező kommentje:

Logika ebben az intézményben nem egy konzisztens dolog :D

A szakomon csak egy fajtát indítanak. Lehet sokan lemorzsolódtak/ nincsenek meg nekik az előfeltételek( egyes tárgyak teljesítése ).

Mondjuk már csak egy év van hátra, össze szorítom a fogam és megcsinálom . De mint a szennyest, kiteregetni az összes ilyen dolgaikat.

2024. jún. 3. 09:30
 16/16 Justinianus ***** válasza:
0%

"lehet fellebbezni az “Egyetem” ellen?"

Eszerint még a fellebbezni szó jelentését sem ismered.

2024. jún. 4. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!