Mit tegyek, ha kétlem, hogy felvesznek egyetemre?!
Sziasztok!
Az egész 12 éven keresztül jól tanultam, viszont az érettségi úgy érzem nagyon nehéz számomra, pláne, hogy az emelt érettségim sem sikerült jól.
Reménykedem, hogy meglesz egy 50-60%, de úgyis fogok bukni plusz 50 pontot, mert ez a választott tárgyam.
380 a ponthatár az egyetemre, amit kinéztem, de mivel ígyis maximum 440-450 pontom lehet, így egyre távolibb álom, hogy egyszer felvesznek oda.
Mivel egy betegségem miatt az írásbeli helyett szóbelizni fogok, így nagyon nagyon sok múlik a szóbelin, amire nem tudtam elkezdeni készülni, mert az emeletre készültem eddig.
És anyukám nagyon szeretné, ha mennék egyetemre. Továbbá nem tudom elképzelni az egyetem nélkül magam, mivel mozgáskorlátozott vagyok.
Tehát a fizikai munkák kilőve. De hogy tanuljak tovább, ha már az elejétől érzem, hogy nem megy?
18-as :
Igen, csak az nem olyan
20-as válaszoló :
Nem is tudtam!
Köszönöm szépen a válaszod
19-és válaszoló:
Köszönöm szépen a válaszod.
Igen, de reménykedem, hogy talán mégis felvesznek arra az egyetemre, amit megjelöltem első helyen.
Lehet, hogy jár neked plusz pont, mivel mozgássérült vagy. Ezt nem tudom, hogy lehet igényelni, talán a felvi írja. Ha ezt idén nem igényelted, akkor jövőre igényelheted, és akkor több esélyed lesz.
Bizonyára nem nyugtat meg, hogy nem vagy egyedül, aki szorong attól, hogy nem vesznek fel. Mondhatnám, hogy menjél sétálni, a fejedet kiszellőztetni, de ez számodra bizonyára nehézségbe ütközik. Így vegyél elő egy jó könyvet, hallgass zenét, ezek segítenek elhessegetni a rossz gondolatokat!
#24: A szorongás mondja azt, hogy bizonyára emelkedni fog a ponthatár, és többet, mint amennyivel a 380 pont fölött teljesített.
Kérdező, a szorongásnak ritkán van igaza. Foglald el magadat, tereld el a figyelmedet, így nem fogsz rá gondolni. És pótfelvételi is van a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!