Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Legjobb puskázasok amiket...

Legjobb puskázasok amiket valaha láttál vagy csináltál?

Figyelt kérdés
Sztrozizgassunk kicsit.
2024. máj. 29. 11:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A pad ahol ültem tönkre volt menve a teteje, és ezt úgy oldották meg, hogy rácsavaroztak egy másik padtetőt. Viszont így a két rész közötti résbe be lehetett dugni papírokat, úgy hogy kb semmi sem látszott ki belőlük.
2024. máj. 29. 13:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Fizika dolgozat. A srác kinyitotta a füzetét a padban, de elfelejtette, hogy szemből van egy rés a támla alatt. A tanár messziről is belelátott, így bukott le.
2024. máj. 29. 13:53
 3/10 A kérdező kommentje:

Nekem volt egy osztalytarsam meg kozepsuliba, a Laci.

Csavokam annyira profin nyomta,hogy az mar muveszi volt.

Egymas mellett ultunk, 2 szemelyes asztalok voltak, szekekkel.

Srac betette a kt szek koze kozepre a taskajat, es ki be pakolgatta a konyvet.

Ha jot a tanar a konyv beficcent a taskaba, ha elment akkor elovette.

Es mindezt szemrebbenes nelkul.

Nekem annyira tetszett ahogy csinalja,mert elotte senkit se lattam meg igy,hogy

Folyton nevettem ,meg halkan kuncogtam. Neki meg nem tetszett,mert a tanar tobb figyelmet forditott arra es

Tobbszor megkerdezte,hogy mi bajom van. Persze semmi semmi.. Sosem adtam ki.

Sokat tanultam tole. Aztan jot az,hogy a nyele tz ket egy elore osszerakott feladatgyujtemenybol adtak ki.

A lelemenyesebb diakok siman elore lapoztak es lefotoztak telefonnal a hatralevo feladatokat.

Akkoriban sajnos nem lehetett lenemitani a telefon fotozas hangjat. Nem tudom,hogy miert,de nem lehetett.

Fem tolltarto oldalara is lehetett nyomtatni 2es 3 as betumeretben szovegeket, senki sem nezte.

Hirtelen ennyi jut eszembe,de majd meg gondolkozok rajta.

2024. máj. 29. 14:26
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Az a baj, hogy ez olyan mint a bűvésztrükk. Amint elég ember àltal ismert a puskàzàsi módszer, elveszti a hatékonysàgàt. Így nem nagyon fogja senki se leírni. Pedig én is kivàncsi lennék.
2024. máj. 30. 12:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Sokak által ismert trükk, de ugyanakkor működőképes, ha kinyomtatsz egy kis papírlapot, ami pont olyan méretű, mint a vizes üvegeden lévő címke és egyszerűen az üveg belseje felé fordítva a szöveget becsúsztatod az üveg címkéje mögé, hiszen az csak 1 ponton van ragasztva. Amire figyelned kell, hogy a címke ne legyen átlátszó, így kívülről nem láthatják, hogy van valami mögötte. A puskát az üveg belsejébe tekintve tudod majd leolvasni, de vigyázz, ne csináld túl feltűnően, hiszen más is láthatja! Az sem mindegy, milyen üveg! Tapasztald ki.
2024. máj. 31. 11:49
 6/10 anonim ***** válasza:
"Megfázva" mentem be. Egy zsebkendő belsejébe írtam fel az információkat és egyszer csak "számonkérés" közben elővettem, mintha ki akarnám fújni az orromat. Páran próbálták ellesni, és bukta lett. Buta voltam, hogy elárultam. Osztálytársam nem tudta a náthát megjátszani, "fél óráig" bámulta a zsebkendőt, mielőtt belefújta volna az orrát...
2024. máj. 31. 11:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Tetszik a kiírt kérdés és a téma! Hány éves vagy Kérdező?
2024. máj. 31. 12:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon rég a földrajz tanár direktbe kiadta, hogy otthon írjunk 3 puskát, mert másnap dolgozat... És ez jó módszernek bizonyult. Aki leírta 3x, meg is maradt a fejében! Onnantól kezdve nem kellett lesni.
2024. máj. 31. 12:05
 9/10 anonim ***** válasza:

1. A kedvenc puskázási módszerem az volt, amikor egy apró cetlit írtam tele fontos információkkal, és azt elrejtem a toll hüvelyébe és a karórám hátlapjába.

2. Egy másik, amikor a zsebembe rejtettem a jegyzeteimet vagy a telefonomat, és akkor szuszakoltam elő, amikor éppen szükségem volt rájuk. Amikor én voltam iskolás, még nem kellett leadni a telefonokat óra előtt, de a hangot és rezgést célszerűen levettem.

3. Sokszor használtuk az eg-eg faktort is, amikor a barátaimmal titkos jeleket használtunk, hogy segítsünk egymásnak a válaszokban. Ez saját fejlesztésű, mindenkinél egyéni.

4. Az internet is rengeteg segítséget nyújtott egy ideig, amikor gyorsan csak pár információt kellett megtudnom. Keresőmotort használtam, vagy a jegyzeteimet digitalizáltam, hogy mindig gyorsan hozzáférhessek.

5. Az egyik legbiztosabb módszer volt, hogy a könyveket vagy a jegyzeteket "leejtettem", így nagyobb eséllyel volt lehetőségem beléjük tekinteni. Igaz, rizikósabb is volt, mert nem lehet az ilyet nem észrevenni, mégis a tanáraim elsuhantak fölötte (vagy direkt nem vették észre?)

2024. máj. 31. 12:12
 10/10 A kérdező kommentje:
hat en mar kozel 40 xD
2024. máj. 31. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!