Legjobb puskázasok amiket valaha láttál vagy csináltál?
Nekem volt egy osztalytarsam meg kozepsuliba, a Laci.
Csavokam annyira profin nyomta,hogy az mar muveszi volt.
Egymas mellett ultunk, 2 szemelyes asztalok voltak, szekekkel.
Srac betette a kt szek koze kozepre a taskajat, es ki be pakolgatta a konyvet.
Ha jot a tanar a konyv beficcent a taskaba, ha elment akkor elovette.
Es mindezt szemrebbenes nelkul.
Nekem annyira tetszett ahogy csinalja,mert elotte senkit se lattam meg igy,hogy
Folyton nevettem ,meg halkan kuncogtam. Neki meg nem tetszett,mert a tanar tobb figyelmet forditott arra es
Tobbszor megkerdezte,hogy mi bajom van. Persze semmi semmi.. Sosem adtam ki.
Sokat tanultam tole. Aztan jot az,hogy a nyele tz ket egy elore osszerakott feladatgyujtemenybol adtak ki.
A lelemenyesebb diakok siman elore lapoztak es lefotoztak telefonnal a hatralevo feladatokat.
Akkoriban sajnos nem lehetett lenemitani a telefon fotozas hangjat. Nem tudom,hogy miert,de nem lehetett.
Fem tolltarto oldalara is lehetett nyomtatni 2es 3 as betumeretben szovegeket, senki sem nezte.
Hirtelen ennyi jut eszembe,de majd meg gondolkozok rajta.
1. A kedvenc puskázási módszerem az volt, amikor egy apró cetlit írtam tele fontos információkkal, és azt elrejtem a toll hüvelyébe és a karórám hátlapjába.
2. Egy másik, amikor a zsebembe rejtettem a jegyzeteimet vagy a telefonomat, és akkor szuszakoltam elő, amikor éppen szükségem volt rájuk. Amikor én voltam iskolás, még nem kellett leadni a telefonokat óra előtt, de a hangot és rezgést célszerűen levettem.
3. Sokszor használtuk az eg-eg faktort is, amikor a barátaimmal titkos jeleket használtunk, hogy segítsünk egymásnak a válaszokban. Ez saját fejlesztésű, mindenkinél egyéni.
4. Az internet is rengeteg segítséget nyújtott egy ideig, amikor gyorsan csak pár információt kellett megtudnom. Keresőmotort használtam, vagy a jegyzeteimet digitalizáltam, hogy mindig gyorsan hozzáférhessek.
5. Az egyik legbiztosabb módszer volt, hogy a könyveket vagy a jegyzeteket "leejtettem", így nagyobb eséllyel volt lehetőségem beléjük tekinteni. Igaz, rizikósabb is volt, mert nem lehet az ilyet nem észrevenni, mégis a tanáraim elsuhantak fölötte (vagy direkt nem vették észre?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!