Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Emelt Biosz, Emelt kémiával...

Emelt Biosz, Emelt kémiával milyen egyetemre mennyek ahol, tudok versenysportolni? (Sport egyetem nem szamit)

Figyelt kérdés
Emelt bio/kemet teszek, nem tudok hova menjek tovább, olyan szakmát szeretnék amiben viszonylag jó pénz van, viszont az egyetem mellett tudok versenysportolni (thaibox)

2024. máj. 10. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
24%

ne legyél ennyire anyagias...

beacban jó lehetsz

2024. máj. 10. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:
92%

Hát orvosi fix kilőve akkor. Gyógyszerészeti is. De nem te voltál az a kéredező aki fogorvosira készült versenysport mellett?:)

Ápoló vagy ilyesmi? Valami természettudományi kar?

2024. máj. 10. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:
88%

Versenysportolni majdnem kb. bármelyik egyetem mellett lehet, ha a képességeid megfelelőek hozzá. Szóval ez alkati kérdés is.

De meg mindig nem nyitott meg az az egyetem, ami könnyen elvégezhető és fixen jól is fogsz vele keresni.

2024. máj. 11. 10:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!