8 osztályos gimnáziumban a végleges felvételi sor szerint nem került be a gyerekem, lehetséges, hogy ez még változik?
Úgy értem, hogy a felvetteket sorrendbe állították, és az osztálylétszámnak megfelelően meghúzták a vonalat, hogy melyik gyerek fér be az osztályba. De ilyenkor még lehetséges, hogy 1-2 gyerek kiesik előlünk azért, mert bár ide felvették, de egy másikba is felvételt nyert és a másik suliba menne inkább?
Ha létezik ilyesmi, akkor ezt mikor tudjuk meg? Június 24-én?
Ha ez a helyzet fordul elő, és az iskola felhív, hogy mégiscsak befér a gyerek az osztályba, akkor milyen papírok kellenek, és hogyan kell ezt intézni egyáltalán?
Pl a gyerekemet is felvették egy suliba, de az annyira nem szimpi. A másik iskolában csak 3 hellyel csúszott le a listáról, úgyhogy inkább oda vinném, ha valami csoda folytán ez a három gyerek máshová menne végül.
Gondolom, abba a suliba, ahová felvették, oda is június 24-én kell beíratkozni. Oda írassam be, és várjam, hátha a másik helyen mégis felszabadul hely, vagy akkor már lekéssük a jelentkezést?
Köszi szépen!
Volt olyan gyerkőc, aki mégsem oda ment, úgyhogy felvették a gyerekem. :-)
Gyorsan írtam a másik sulinak, hogy ők is tudjanak időben jelezni a náluk sorban állóknak. Más meg azzal lesz boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!