Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek az ELTE...

Mi a véleményetek az ELTE Radnóti Miklós 8 osztályos gimnáziumáról ?

Figyelt kérdés

Mennyire nehéz, milyen az oktatás minősége, mennyire nehéz a bejutás, illetve megéri e egyáltalán 8 osztályos gimnáziumba küldeni a gyereket?

Bármilyen más hasznos információt is szívesen meghallgatok.

2023. máj. 12. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ország egyik legjobb iskolája. Az oktatás minősége nagyon jó. Megíroatod a gyerekeddel a négyedik osztályos felvételi, kitűnő bizivel és jó szóübelivel bekerülhet a gyereked.
2023. máj. 12. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:
33%

Az elavult tananyagot ott adják át az országban az egyik legjobban.

Mivel a teljes közoktatás elavult.

2023. máj. 12. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ott vagyok tanár úgyhogy azt kell mondanom hogy nagyon színvonalas az oktatógárda hiszen hozzám hasonló zseniális pedagógusok nem mennek holmi vidéki lerobbant elfáradt összeomlott iskolákba oktatni csak a legpacekabb helyekre. Az osztályomnak akkora tudása van hogy néha úgy kell hűteni a fejüket mert füstöl nekik ahogy dolgoznak agy agytekervények olyan magas intelligenciát tápláltam beléjük a kimagasló oktatási módszertanomnak köszönbetően. Mióta itt dolgozok azóta az ez az intézmény lett magyarország legjobb gimnáziumja az egész országban a hivatalos KSH statisztikák alapján. Csak ajánlani tudom!
2023. máj. 12. 15:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Valaki esetleg a nyelvoktatásról tudna mesélni ?
2023. máj. 12. 20:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát nem sok érdemleges választ kaptam.
2023. máj. 15. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Ide jártam, 8 osztályosra.

Nagyon rosszak a tapasztalataim. Igazából nem jó az oktatás, de sokan heti 6-10 magánórára járnak, és azzal könnyű csinálni 2 emeltet + felsőfokú nyelvvizsgát. Túlnyomó többségében nem a tehetségesek kerülnek ide, hanem azok, akiknek maximalisták a szülei, vagy vannak kapcsolatai. Ha eddig nem lett volna tiszta, az osztály egyik fele elsőtől ide jár, felvételi nélkül kerül be. Illetve egy jó része felvételi eljáráson kívül kerül ide 5.-ben.

Én elég jó vagyok matekból, és mivel már 5.-6.-ban egyértelmű volt, hogy nem ilyen lovat akartam, át akartam menni a fazekasba. De amikor ezt megtudta az ofőm, a csillagokat is lehazudta, hogy itt igazából 7.-től kezdődik a rendes oktatás, az 5.-6. csak a közösségépítésnek van stb... Szóval itt maradtam. Mondanom se kell, megbántam. Minimálóraszámon, heti 3 matekom volt, fakton is csak 6.

Ez a suli nem azoknak van, akik okosak, hanem azoknak, akik gazdagok. Meg van a statisztika, hogy mennyien mennek innen Amerikába, Hollandiába tanulni. Ez tényleg igaz. De nem teljesítményalapon dől el, hogy ki mehet oda. Én OKTV döntőbe jutottam, mégis itt kell maradnom, mert nincs pénzem külföldre menni. De olyanok viszont külföldre mennek, akiknek 3-as átlagaik vannak. És ezt még el lehet fogadni, nyilván vannak ilyenek, de hidd el, hogy az, hogy ha ezzel minden nap szembesülsz, borzasztó, frusztráló érzés. Jobb lenne vele nem is foglalkozni.

tegnapelőtt 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!