Japán szakot lehet csinálni munka mellett?
Szia! KRE-s vagyok, nem dolgozom, de számtalan szaktársam igen, tehát teljesen lehetséges.
Sajnos van egy olyan csúnyaság, hogy a kötelező órák, legalábbis az első és második félévesek minden napra el vannak osztva, tehát jut hétfőtől péntekig minden napra egy, és ezekből nincs több időpont, szóval fixen cumizós. De ezek elméletek, én egyikre se jártam be, ami ilyen volt, és sikerült az összes vizsgám jó eredménnyel, tehát nem kell azon se feszülni.
Kezdősként heti három japánóra jut, azok vagy 1 vagy 2 napra elosztva.
Másik, de hasonló szakon tanítok, és – nagyon nehéz, ha rendes nappali bejárós munkád van. A nyelvszakokon sok a kötelező gyakorlat – hétköznap reggel, délelőtt és kora délután… ezt hogy akarod megoldani? Tárgyanként max. 3 hiányzás engedélyezett.
Persze ha szabadúszó programozó vagy, és nincs sok meetinged, akkor nem lehetetlen.
#5-ös vagyok
Kérdező, ha kell, el tudom küldeni az első és másodéves órarendemet, bejelölve a gyakorlatokat és az elméleteket:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!