Mit tegyek, kiközösítettek?
Figyelt kérdés
Az osztályban mint beszédtéma előkerült a fiúk és a lányok ereje. Én erre mondtam, hogy szerintem a fiúk erősebbek a lányoknál. Erre az egyik lovas osztálytársam elémállt, hogy szerintem ő a fiúkhoz képest gyenge? Mire mondtam, hogy semmiképpen, de erősnek se nevezném. Erre kihívott egy erőpárbajra, és porig alázott, azóta mindenki rajtam röhög, főleg a sportoló lányok, és a feministák. Mit tegyek, mát be se akarok járni2023. dec. 10. 06:46
11/12 anonim válasza:
Gabor, miben is ártott az osztálynak?
12/12 anonim válasza:
Nem csak fizikai erő van... Létezik mentális erő, de akár elméket is össze lehet mérni, ki mennyire stramm.
A másik: az, hogy a fiúk erősebbek a lányok nál, nem azt jelenti, hogy minden fiú erősebb minden lánynál, hanem azt, hogy egy tipikus fiút és egy tipikus lányt összevetve a fiú jön ki győztesen - nem outlierben kell gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!