Mit tegyek, kiközösítettek?
Szkander is volt, combprés is (remélem jól írtam)
És lány nyomott le, nem srác
16 éves vagyok
Igen, de nem bírják felfogni. Nálunk minden embernek tekintélye van, kinek több, kinek kevesebb. Van egy kimondatlan rangsor is, amit viszont mindenki tud, most azon szinte leghátulra csúsztam
Látszik, hogy még gyerekek vagytok. Mi is azt gondoltuk általános iskolában, sokan még középiskolában is, hogy mekkora kemények vagyunk, micsoda "hímek", aztán amikor valami komolyabb helyzet előállt, akkor mindenki kussolt. Ott megszólalni nem mertek a nagyképű csírák, mondjuk én sem. :D
Aztán benő az ember feje lágya (már akinek), nekem benőtt, és most már tudok nyilatkozni arról, hogy milyen egy szánalom a tini korosztály, amikor ilyen viselkedés fellelhető közöttük. Ti még like-okban, követésekben, meg szkanderban méritek az "erőt", na de majd a felnőttek között, húha, ott letörik a szarvatok, és gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!