Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Fog belőle bármi hátrányom...

Fog belőle bármi hátrányom származni ha Debrecenben járok majd orvostudományi egyetemre és nem Szegeden vagy Budapesten?

Figyelt kérdés
rosszabb az oktatás? kevesebb az ösztöndíj? vagy nincs nagy különbség? köszönöm a válaszokat ❤️

2023. nov. 24. 06:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
20%

19# Tévedsz, A SOTE mélfördeket ver az összes többi egyetem orvosi karára. Mivel önálló egyetem, sokkal magasabb presztizzsel, értékesebb diplomával és jobb képzéssel bír.

20# szerintem komcsi az te voltál, ők nyalják most fényesre Vitya és a bűnszervezetének s*ggét. Szeged NB1-es semmirevaló csapat és üresen kongó stadion nélkül is sokkal jobb hely mint Debrecen. Azzal meg nem kéne dicsekedned, hogy a maffia szervezeted csak oda oszt pénzt ahol a helytartói a polgármesterek.

2023. dec. 5. 13:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!