Fasori evangélikus gimnázium milyen suli?
Figyelt kérdés
Lehet hogy bejelolnenk a lányomnak. De nem tudunk semmit róla. Esetleg aki oda jár, írna pár infót?
Milyenek a tanárok, a gyerekek, a közösségi élet?
2023. nov. 20. 19:05
1/2 anonim válasza:
Magas színvonalú oktatás biztosított, számos önfejlesztési lehetőség akad, a gyerekek kapcsán..hát, a közösség lehet változó. Nekem ezügyben nem volt pozitív élményem annak idején, mások viszont nagyszerű osztályt fogtak ki, vagy alkottak össze.
Az ott oktatók többsége nagyszerű pedagógus, némi, minimális kivétel akad persze, mint minden helyen.
Jelentős előnyt jelenthet állásinterjúkon már maga a név is...engem emiatt hívtak vissza, nem pedig a diploma kapcsán. Azóta is azon a helyen dolgozom.
2/2 anonim válasza:
Ismerősöm járt oda, de neki szörnyű tapasztalata volt ott. A nyílt napon megtetszett neki, de kiderült elméletileg az nagyon csalóka volt. A matek szak úgy tudom jó, de a többi helyen elméletileg a tanárok is és a gyerekek is nehéz esetek. Természetesen ezek csak hallottak alapján, de nem az ismerősöm volt az első akitől ezt hallottam. Sőt, elég sok rémtörténet meséltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!