Szeptembertől a Budapesti Fasori evangélikus Gimnáziumba fogok járni. Akik most oda jártok, vagy nemrég ballagtatok el, mi a véleményetek az iskoláról? Tanárok, közösségi élet, vallás, tanulás stb. (10be megyek, sulit váltok)
Hát vannak érdekes tanárok az biztos...de nagyon jó a hangulat, viszonylag sok programunk van :))
A vallásos rész annyiban nyilvánul meg hogy menni kell heti egyszer templomba meg ének órán is csak erről van szó de túlélhető
Engem nem a diplomám miatt vettek fel a jelenlegi, mindem elképzelésemet felülmúló munkahelyemre, hanem azért, mert meglátta az interjúkat lebonyolító manager a Fasor nevét az önéletrajzomban...még most is döbbenet számomra...meglehetősen hatásos útlevél karrier szempontjából, hírneves intézmény, szellemi munkakörök esetén ez egy jelentős plusz, ha valaki itt érettségizett.
Valóban vannak kétes tanárok és a befolyásos pozíciót betöltő szülők miatt kivételt élvező, aljaskodó diákok...de ha egy emberséges, normális osztályközösségbe kerül az ember, átvészelhető.
Nekem az ellenkezője jutott, évekbe telt, mire felépültem mentálisan...az egyik ilyen főbántalmazó gyerekorvos lett...mindegy, lezártam szerencsére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!