Ha az egyetemen először átmegyek egy vizsgán, viszont javítani akarok, de ha a javító vizsgám egyes olyankor mi van?
Velem még nem történt ilyen, mert ahogy a második válaszoló is írta, nem mertem kockáztatni és inkább nem mentem javítani. Szokták mondani, hogy egyetemen kettesnél nincs jobb jegy, csak szebb. :)
Viszont volt egy szaktársam, aki mindenből ötösre utazott, majd amikor kapott egy hármast egy nehéz szigorlatra, azonnal - extra felkészülés nélkül - jelentkezett javítóra, mert "olyan nincs, hogy ő csak hármasra tudja az anyagot". Szívatós kérdéseket kapott, így megbukott, egy ponton múlott a kettese. Szerencsére nem csúszott, mert a következő félévben megint fel tudta venni a tárgyat, és akkor kettesre sikerült neki. Összességében szerintem nem éri meg kockáztatni, főleg, ha nehéz tárgyról van szó, vagy olyanról, ami pl. unalmas, ezért sehogyan sem megy a fejedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!