Meik egyetemet válasszam ha informatikát akarok tanulni?
Sziasztok minden választ előre köszönök
Először is szeretném ha valaki eltudnál mondani hogy informatika szakon programtervező informatikus vagy mérnök informatikus a jobb illetve meikhez meik a jobb egyetem mert egyenlőre BME ELTE meg a Debreceni
egyetem között vacilálok és nem tudok dönteni
Tudom hogy már feltehették már a kérdést de azóta változhattak a dolgok és kíváncsi vagyok a jelenlegi hejzetre
FONTOS hogy nem most fogok felvételizni de szeretnék hamar elkezdeni gondolkodni rajta hogy jó döntést hozzák
Mégegyszer köszönöm
Előbb tanulj meg magyarul helyesen írni!
Javítás: melyik, el tudná mondani, egyelőre, vacillálok, helyzetre, még egyszer... A vesszőhibákat most nem sorolom.
Ha ilyen alakokat felvesznek egyetemre, akkor bármelyik birkának summa cum laude diplomát lehet a homlokára ragasztani.
Döbbenetes, már az a tény is, hogy egyáltalán ilyen félanalfabétaként megfordul a fejedben az egyetem.
1
Mindenki magából indul ki,lehet hogy te hülye vagy egyetemhez,de akkor még jó valamiben lehet még diplomája.
Képzeld,élőben az suliban olyan rendszergazda,aki tanulási zavarokkal küzdőt és mégis meg tanult kódolni.
Kérdező:
Infóból annyit tudok,hogy minden kép Debrecenben járjál,mert ott talán normálisan tanítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!