Miért érettségiztél le, mi volt a célja?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 8. 16:54
13/23 anonim válasza:
Apámnak nem volt érettségije és nagyon sokat szenvedett életében a munkakeresés miatt. Én nem szerettem volna így járni.
14/23 anonim válasza:
Fel se vetődött ez a kérdés. A szüleim, nagyszüleim is mind diplomások. Nálunk a diplomaszerzés is alap. A doktori volt az első fokozat, amin el kellett gondolkodnom, hogy kell-e.
15/23 anonim válasza:
Feltétele volt, hogy mozdonyvezető lehessek, azt máig sem tudom, hogy mi az amit igazán hasznosíthattam belőle, de vegyük úgy hogy amolyan elsődleges szelektálás, hogy elvileg képes tanulni az ember.
17/23 anonim válasza:
Sok mindenhez követelmény, amúgy sok értelme nincsen.
A matek és a nyelv kivételével, 3 hét alatt készültem fel rá szinte a nulláról mert az előző 4 év időelqrás volt. Pedig én még akkor érettségiztem amikor még 2-3x annyit kellett tudni mint manapság.
Ma már magántanulónak mennék és inkább olyan dolgokat tanulnék amik érdekelnek. Megértés szintjén kell tanulni! A magolásnak semmi értelme!
18/23 anonim válasza:
"amikor még 2-3x annyit kellett tudni mint manapság"
Az szerinted mikor volt?
19/23 anonim válasza:
18. Szerintem semmikor. Nem kellett 2x annyit tudni soha, mint manapság. Szerintem ugyanannyit kellett tudni, mint most.
20/23 anonim válasza:
évtizedekkel ezelőtt. Már történelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!