Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért érettségiztél le, mi...

Miért érettségiztél le, mi volt a célja?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 8. 16:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
66%
Miért kérdezel ilyen marhaságot?
2023. ápr. 8. 16:58
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Az volt a célja, hogy ha már végigjártam a középiskolát, akkor legyen meg a középfokú végzettségem is.
2023. ápr. 8. 17:06
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy mehessek egyetemre.
2023. ápr. 8. 17:10
 4/23 anonim válasza:
100%
Szakközépbe jártam, már megvolt a szakmám, de maradtam még 2 évet az érettségire és a technikumra, mert másképp be kellett volna vonulnom katonának.
2023. ápr. 8. 17:18
 5/23 anonim ***** válasza:
86%
Ez kb. az a szint, hogy miért veszel levegőt. Mert ez olyan természetes, hogy gondolkodni sem kell / lehet rajta. Egyébként mentem egyetemre, de az is természetes volt.
2023. ápr. 8. 17:20
 6/23 anonim ***** válasza:
96%
Mert az egyetemi felvételihez is kellett, meg képes voltam rá.
2023. ápr. 8. 17:23
 7/23 anonim ***** válasza:
55%
Hogy ne legyek suttyó, azért.
2023. ápr. 8. 17:40
 8/23 anonim ***** válasza:
69%

"Hogy ne legyek suttyó, azért."

Nem jött össze. :)

2023. ápr. 8. 17:50
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemi jelentkezés miatt.
2023. ápr. 8. 18:42
 10/23 anonim ***** válasza:
11%

"Nem jött össze. :)"

Viccnek álcázod, de tényleg sose értelmes dolog itt a végét kiáltani, egyszerűen mindig van hova. Akinek nincs, guess what, sose tudja meg, hogy övé az elnézett sutyinszky szerep, alkalma nem lesz felfogni, hacsak nem csap az asztalra magában végre, hogy jóvan, kinyitom kis szemem...

Nem elengedhetetlen a náthás gimi, de pont olyan lelkiismeretes tanáraim voltak, hogy azt, amit én tkp flegma kamaszként, egyébként rövid úton meggyőzetve magamra szedtem a jóvoltukból, azt szívből kívánom mindenkinek, hogy járja be, mert még viszonylag végigbaromkodva is oda értek ve az elvetett magvak, hogy, Na'visan szólva, látlak.

2023. ápr. 8. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!