A SOTÉn könnyítést jelent az anatómia felosztása mikroszkopos és makroszkopos anatómiára?
Figyelt kérdés
Akik oda járnak, szerintetek jobb így, hogy nem egyszerre kell az egészből szigorlatozni? Melyik a nehezebb, a mikro vagy a makro?2023. febr. 18. 20:54
1/4 anonim válasza:
Mi az, hogy “könnyítést”?!
Megáll az ember esze.
Remélem, nem akarsz orvos lenni.
2/4 A kérdező kommentje:
Dehogy
Csak kérdeztem mert láttam hogy újonnan így van
2023. febr. 24. 21:23
3/4 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam. Inkább arra irányulna a kérdésem, hogy ez így kettéosztva jobb-e, mint régebben amikor egyben volt az egész.
2023. febr. 26. 11:04
4/4 anonim válasza:
Nem SOTE-n tanulok, de szerintem mindig könnyebbség ha egy kisebb anyagrészből kell vizsgázni. Viszont az nem biztos, hogy jó ha teljesen külön is tanítják ezeket, mert azért szorosan összefüggnek és egyik megértése a másik nélkül nem biztos, hogy megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!