Hogyan lehet új osztályfőnököt igényelni?
Már második éve ő az osztályfőnökünk. Először jófejnek tűnt, de azóta bármilyen problémánk van az rá a válasza, hogy "És mit csináljak vele?". Ha igazságtalan velünk egy tanár akkor meg se hallgatja a mi álláspontunkat, csak elítél, hogy x ponton megszegtük a háirendet. Nos, én végigolvastam, és egy ponton se szegtem meg a "diákok kötelességei" részt, viszont ő többször megsértette a jogainkat (megszégyenítés az osztály előtt, kollektív büntetés, stb.) És ha felhoztam neki, akkor elkezdte terelni a témát, hogy az osztályban (35 fő) 5 egyes lett. Hiaba mondtam, higy ennek semmi köze hozzá, nem tudom belőle értelmes választ kicsikarni.
Hogyan lehet újat kérni? Több tanár is van, aki nagyon jófej velünk, és inkább velük beszélünk, mert hiába nem az ofőink, segítenek.
Kerdezo!
Ha órátok lesz ezzel a bizonyos tanárral, kérdezzétek meg tőle komolyan, hogy vállalná e valóban az osztalyfonokseget, és ha igen, akkor kérjetek együtt egy időpontot az igazgatohoz meghallgatásra. De amúgy sokszor csakúgy mondják ezeket a dolgokat, valójában nem gondolják komolyan. Első voltam
"Örülj, hogy van tanárod még. Lassan az se lesz és nem lesz problémád."
Mondjuk ehhez a szennyhez, amit oktatásnak neveznek nálunk, jobb is, ha nem lesz, aki asszisztál majd.
"Ha annyira akar az of-etek lenni akkor miért nem rendezte még el, hogy ő legyen?"
Ez nem ilyen egyszerű, azért kérdeztem meg, hogy hogyan lehet.
"Ti miért nem mondtátok neki?"
Kinek és mit?
"Miért itt vered a s___ed a földhöz??"
?
Köszi a válaszokat!
"Ez nem ilyen egyszerű, azért kérdeztem meg, hogy hogyan lehet."
Hát nem úgy, hogy beadtok a kérvényt.
"Kinek és mit?"
A tanárnak aki az osztályfőnökötök akar lenni, hogy beszéljen a másik tanárral és az igazgatóval és intézze el. Nem ez lenne a legtriviálisabb megoldása a problémának?
Ha el lehet intézni és tényleg akarja akkor ő elfogja tudni intézni. De ehhez nem ártana egy egyöntetű kérés a részetekről, osztály szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!