Debreceni egyetem (mezőgazdasági kar) Tudnátok informálni? Kis kivesézést kérnék.
Tehát, elsősorban, tudom most december 13-án lesz nyílt nap, melyre megyek is.
Javarészt kérdéseimre ott kapok választ jól tudom.
Kérdéseimet azokhoz teszem fel akik ott tanulnak, vagy tisztában vannak az ottani "rendszerrel"
Hallottam olyat, hogy egy nyílt nap látogatásakor lehet kapni plusz pontot, melyhez ott kell kérni igazoló lapot, nos ez igaz a Debreceni egyetem nyíltnapjaira is?
Van olyan hozzám hasonló aki távoli (esetemben 370 km)? Ti miképp oldjátok meg a lakhatást, ha nem kerültök be a kollégiumba? Illetve munkát lehet e vállalni a tanulás mellett, mert családomat nem szeretném terhelni a tanulmányaimmal semmiképpen.
Van lehetőség beadni a jelentkezést úgy, hogy ha felvételt nyerek 1 éves halasztást kérjek?(az az 1 év alatt le szeretném tenni az emelt kémia és emelt biosz érettségit, mivel informatikát tanulok és most vagyok végzős ebből kifolyólag 8. osztály óta nem volt se kémiám se bioszom.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!