Emelt szintű szóbeli érettségi sorrend?
Köszönöm!
Azon reggel 8 óra van, és ugye még oda is kell menni fél órával előbb 😕
Igen. Egyébként én is... Az összes témakörből kell húznunk, van esélye hogy belehúzok abba amit nem akarok... Plusz még a tanárok is frissek reggel, ha délután kerültem volna sorra amikor már lefárasztották őket a többiek...nos, az jobb kett volna.😂
Te melyik tantárgyból emeltezel? Jól haladsz a tételekkel?
#6 ez nagyon rosszul hangzik. Reggel 8-kor én még azt sem tudom, merre vagyok arccal, hiába doppingolom magam energiaitallal vagy bármivel ☹️ De köszönöm szépen a válaszodat!
#5 angolból, és nem állok jól, már kezdek kétségbe esni. Az írásbelim tűrhető lett, de a beszéd sosem volt erős oldalam, és nincs is kivel gyakorolnom. Úgyhogy nem lesz egy diadalmenet, attól tartok. Te miből mész? Hogy haladsz vele? (Neked is köszönöm a válaszaidat! 🙂)
6-os vagyok:
Ne aggódj, biztos menni fog! A tanároddal nem tudsz egy kicsit beszélgetni?
Én magyarból megyek szóbelizni. A témakörökkel meg úgyahogy elvagyok... Ma tanulom meg a maradékot, utána már csak ismétlek. De nagyon megcsúsztam a tételeimmel, nem így terveztem.😅
Az írásbelim nem lett szerintem annyira jó, kb 70%-ra tippelek. Szóval kell a nagyon jó szóbeli... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!