Az egyházi tulajdonban lévő egyetemek mennyire veszik komolyan az öltözködést, tetoválásokat/piercingeket?
Figyelt kérdés
Fontos leszögeznem, hogy nem hittudományi főiskola vagy stb. hanem egy olyan egyetem, ami mindig is állami volt, de az elmúlt 10-15 évben az egyház kezére került. Mennyire szigorúak ezek? Mennyire érződik ki ha egyáltalán van vallásos jelleg, szemlélet? Hallottam egyik ismerősömtől olyat, hogy őt egyházi tulajdonú volt középiskolájába térdnél szakadt farmerban sem akarták beengedni, de gondolom azért az egyetem lazább. Tetkókkal, piercingekkel, színes hajjal hogy állnak? Tolerálják? Tudom, hogy intézményenként más és más a helyzet, de azért egy nagy általánosságot (talán) le lehet vonni.2022. aug. 18. 15:23
1/1 anonim válasza:
Pont annyira, mint a nem egyháziak. Egyetemre felnőtt emberek járnak, nem fogja senki megszabni nekik hogyan öltözködjenek, nem középiskola ez már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!