Pszichológusként mennyire nehéz tetoválásokkal, piercingekkel munkát találni?
Idén kezdtem el az egyetemet, klinikai szakpszichológus szeretnék lenni. Viszont mellette van egy extrább, goth stílusom, és lesznek láthatóbb helyen is tetoválásaim, pl alkar, kézfej
A pszichológusom szerint ezzel a végzettséggel alkalmazni fognak bárhogy nézek ki, mert hiányszakma. Az oké, hogy magánrendelésben mindegy, de államiban kell kezdenem, ott mennyire lesz nehéz így munkát találnom?
Nekem nem lenne hozzád bizalmam. Aki mindenféle marhaságokat fúrat magára, annak problémája lehet az önértékelésével. Vak vezet világtalant.
Mint a pszichésen zokni Csernus.
Szülés utáni pánikrohamokkal küzdöttem tavaly és pszichológust kerestem.
Államiban is volt tetovált nő akihez szívesen mentem volna de sajna tele volt...
Így nyilván magánt kerestem. Nehezen találtam olyat aki szimpatikus lett végül...
De ha látnék egy tetovált pszichológust, azonnal őt választanám!
Tekintve, hogy én is kivagyok varrva rendesen, mint valami "összetartás" képpen is ez már eleve szimpatikus lenne nekem és úgy gondolom hamarabb megnyílok valaki olyannak akin látom hogy legalább egy kicsit hozzám hasonló és nem begyöpösödött
Én most végzek épp, de nagyon érdekel hol hiányszakma, mert klinikumon nagyon nem az. Állami helyet lehetetlen találni, pedig a képzéshez az kell. Magánba még szoktak keresni embert, de sokszor kérnek tapasztalatot, és képzőhely függő, hogy elfogadja-e.
A tetoválás teljesen mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!