Fiúk, lányok: milyen megjelenést kiegészítő vonással rendelkeztek? Van tetoválásotok és/vagy piercingetek?
Nagyon sokat változott a világ, és látom sokakon, hogy tetoválással és/vagy piercinggel rendelkeznek. T magatok rendelkeztek ilyesmivel?
A kérdésem elsősorban azon korosztályhoz szól, amelyik alanyi jogon alakítja ki megjelenését, azaz mondjuk 15 és 40 év közöttiek.
A kérdéshez szavazást is indítok. Több kérdésem lenne, azonban ezeket csak az alább látható formában tudom feltenni. Érdekel, hogy milyen különbségek vannak a fiúk és lányok között e tekintetben. Van predikcióm, de szeretnék megbizonyosodni róla.
Előre is nagyon köszönöm, ha választasz az opciók közül, illetve ha választások kifejted egy hozzászólásban.
Nő vagyok. Nincs se piercingem, se tetoválásom, és egyelőre nem is szeretnék.
Ennek ellenére elég extrém a megjelenésem. Főleg feketét viselek hideg tónusú fém kiegészítőkkel, szegecsekkel és platformos bakancsot, ami talán nem meglepő, hiszen főleg alternatív rockot, poszt-punk terméseket és metált hallgatok.
Nő vagyok, elsőre rögtön rányomtam a nincs-nincs kombóra, aztán eszembe jutott a köldök piercingem, mindig elfelejtem, hogy van.
Itt nem fogsz valós képet kapni a nemi eloszlásról, mivel a mintád alapból torz. Sokkal több nő nézi a kategóriát, mint férfi.
Ja, és a kifejtés. Régebben tetszettek nagyon a tetkók is, meg a piercingek is, rengeteg ezzel kapcsolatos oldalt is követtem, tervezgettem, hogy nekem milyenek lesznek. Szerencsére a szüleim nem engedték egyiket sem. Így lett a köldök piercingem, mert azt el tudtam titkolni.
Ma már nem akarok sem tetkót, sem több piercinget, szerintem a fiatal korosztálynál már lassan több embernek van, mint nincs. Elveszette számomra így a varázsát, semmi különleges nincs már benne, pont hogy inkább tucat lett. A köldökömben benne hagytam, mert nem zavar, meg azt úgysem látja kb senki. De nem tudom, hogy szülés utan fog-e annyira érdekelni, hogy vissza rakjam.
3-as voltam. 24N
40 éves "lány" vagyok ☺
Nincs semmim, még sminktetkóm se, mindig is prosztónak tartottam ezeket a dolgokat, pedig az én időmben is nagyon voltak.
90-es évek, tinikorom, tetoválas szülői engedéllyel, vagy azonnal ha 18 lettél. Piercingek mindenhova. Az azóta vállalhatatlanná lett mintákat nem győzik eltüntetni, átüttetni, piercingek nyoma ott van a szemöldökök körül és az orron.
2000-es évek amikor huszonévesek lettünk, jöttek az ótvar bohócszemöldökök, feltűnő szájkontúrok és szép tusvonalnak egyáltalán nem tűnő befejezetlen béna vonalnak ható szemhéjkontúrok.
Nem győzik kijavíttatni. De mondjuk még így is egyszerűbb dolguk van a vékony, csodálkozó szemöldökök javításaival, a mostani vastagabb fazonra, azt viszont nem tudom mi lesz a mostani majmokkal akik ilyen Kingkong szemöldököket csináltatnak most (az a rohadt vastag), hogy azoktól hogy szabadulnak majd meg.
Sok velem egykorú rejtegeti a 15-20 éve csináltatott rib.ncrendszámait pl.
Sose akartam ilyen tartós dolgokkal megváltoztatni magam, amiknek problémás az eltávolítása. Az ember változik, fejlődik. A trendek is változnak, az ízlésünk is. A hülyehajak, sminkek, ruhák eltüntethetőek nyom nélkül, de a tetkók és a piercingek nem.
Tetoválásaim vannak, piercingek szintén.
Megbánni egyiket se bántam meg sosem, viszont volt piercingjeim közül, amiket kiszedtem és már nem hordom. Eddig összesen 39 piercingem volt/van, jelenleg csak 16-ot viselek. A többségének semmi nyoma nem maradt, csak 1 van, aminek látszik is a helye, de az sem zavaró.
Tetoválásim közül se bántam meg egyet sem, bár egyik-másik lassan egy kis frissítésre szorul, mert olyan helyen vannak amik könnyen kopnak. Első piercingem 16 évesen lett, első tetoválásom 18. Sosem az volt a cél, hogy másnak tetszek velük, vagy menő legyek, mivel egyetlen egy sincs, amit tucatnak lehetne mondani közülük.
Való igaz, hogy az ember változik így alaposan át kell gondolni, hogy ki mit varrattat fel és hova és semmiképp se divatból tegye, vagy mert a többieknek/másnak van.
Viszont érdekelne, hogy mi célból tetted fel ide ezt és a másik kérdésed.
Írhatsz privátban is.
30/F
24 éves lány vagyok, piercingjeim vannak, tetoválásaim (még) nincsenek. 10 db fülpiercingem és egy köldökpiercingem van, mindig nagyon szerettem volna az orromba is, de a munkahelyem annyira azért nem megengedő. :)
Tetoválásom azért nincs még, mert összességében mindennel kapcsolatban hamar változik a véleményem, félek, hogy ami most tetszene, az lehet fél év múlva már nem fog. De egyébként nagyon tetszenek a tetoválások, mindig megcsodálom, ha valakin valami szépet látok.
Szerintem illenének is hozzám, mert mindig picit alternatívabb stílusban mozogtam, 13 éves korom óta a metal zene szerelmese vagyok, talán ebből adódóan is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!