Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok: milyen megjelené...

Fiúk, lányok: milyen megjelenést kiegészítő vonással rendelkeztek? Van tetoválásotok és/vagy piercingetek?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat változott a világ, és látom sokakon, hogy tetoválással és/vagy piercinggel rendelkeznek. T magatok rendelkeztek ilyesmivel?

A kérdésem elsősorban azon korosztályhoz szól, amelyik alanyi jogon alakítja ki megjelenését, azaz mondjuk 15 és 40 év közöttiek.

A kérdéshez szavazást is indítok. Több kérdésem lenne, azonban ezeket csak az alább látható formában tudom feltenni. Érdekel, hogy milyen különbségek vannak a fiúk és lányok között e tekintetben. Van predikcióm, de szeretnék megbizonyosodni róla.

Előre is nagyon köszönöm, ha választasz az opciók közül, illetve ha választások kifejted egy hozzászólásban.

2020. júl. 30. 16:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
24 éves lány vagyok. Van 7 piercingem és van 2 tetkóm. A 7 piercingből 1 van látható helyen. A tetkók a derekamon és a lábamon.
2020. júl. 31. 15:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak a bal fülemben van 3 kifúrt lyuk fülbevalónak, meg a jobb fülemben 1 fülbevaló, nem is tervezek más kiegészítőt! 😊

24/L

2020. aug. 2. 17:15
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

Tetkóm nincs, viszont piercing van a fülemben, nyelvemben, köldökömben, melleimben, és vannak intimpiercingjeim is.

28/N

2020. aug. 4. 23:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

12 tetovalasom, 5 piercingem es egesz nagyocska fultagitoim vannak😃

20/L

2020. aug. 10. 10:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!