Fel tudok még készülni a záróvizsgára?
Pontosan 1 hetem van a záróvizsgáig.
8 tételem van,amik kb 3-4 oldalasak.
Sajnos 40 Órában dolgozom és családi tragédia történt (anyukám meghalt pár hete egy több éves betegség után).
Be szeretném fejezni most a sulit de egy kis motivációra,bíztatásra lenne szükségem.
Szwrintetek meg tudnám tanulni munka mellett ezt a 8 tételt jövő hét hétfőig vagy inkább halasszak? (Nem szeretnék)
Nem igazán rudom most reálisan megítélni a dolgokat.
Igen! Még jót is fog tenni, ha beleveted magad a tanulásba, és eltereled vele a gondolataidat. Anyukád is biztos azt szeretné, hogy sikeresen megcsináld.
Sok sikert és részvétem.
Szia!
Először is részvétem. Másodszor pedig, próbáld meg mindenképp megtanulni. Szerintem azzal kéne kezdened, hogy elolvasod az egészet és lerövidíted azt a 3-4 oldalt, amennyire csak tudod, minden tételnél. Magyarul írjál vázlatokat, tudj mindenhez mondani kulcsfontosságú dolgokat. Ha a kulcsmondatok megvannak, a többi be fog ugrani, ha rákérdeznének a vizsgán. A hangsúly az ismétlésen van, nekem ez a tapasztalatom. Ha úgy érzed nem megy a fejedbe, akkor is olvasgasd őket frekventáltan. A legjobb tehát vázlatot írni, hangosan olvasni, és végül megpróbálni hangosan felmondani magadnak. Én így tanulok. Sok sikert kívánok!
Fogadd részvétem Kedves Kérdező!
Szerintem is próbáld meg, rövidítsd le a dolgokat amennyire csak tudod és reméljük veled lesz az erő és a szerencse.
Nagyon drukkolok Neked!
Anyukád is azt szeretné, ha befejeznéd a tanulmányaidat, úgyhogy ne add fel! Simán meg tudod tanulni azt a néhány tételt.
Fogadd őszinte részvétemet!
Őszinte részvétem!
Kitartást kívánok,már nincsen sok hátra,megtudod még tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!