Fel lehet készülni ennyi idő alatt záróvizsgára?
24 tételem van, és január 13-19 között lesz valamikor a záróvizsga. Fel lehet készülni rendesen ennyi idő alatt, ha még tételeket kidolgoznom is kell és nem is állandóan tudok foglalkozni vele? :/
Nagyon aggódok, hogy esetleg nem leszek meg időben.
Több mint egy hónapod van!
Ha csak minden nap egy tétellel foglalkozol, akkor meg is van.
Plusz amit írt az első, ezeket a dolgokat elvileg már tanultad korábban.
Szerintem nem szabad, hogy gondot okozzon!
Szerinted meg tudjuk ezt mondani neked ennyi információból?
Amit tudunk:
- záróvizsgád lesz január 13-19 között, 24 tétellel
Amit nem tudunk:
- korábbi tanulmányi eredményeid, egyetem, szak, záróvizsga tárgyak, szakdolgozat állapota, és még rengeteg más dolog
Remélem tényleg sikerül majd akkor ennyi idő alatt megtanulni rendesen mindent :/
Gazdasági és indormatikai tételekről van szó amúgy.
Utolsó: Igen, komoly volt a kérdés. Sajnos elég sok dolgom van emellett, így még nem volt nagyon időm elkezdeni kidolgozni sem a tételeket. A 24-ből jelenleg kb 4 van kidolgozva. :/
Nekem alapszakon volt 80 tételem, arra kellet kb egy hónap.
Mesterszakon 20 volt (szigorúan véve 40, de van egy kötelező témakör és van egy választható, amiből van 3 fajta és előre be kell jelenteni, hogy melyikből akarunk húzni, így elég azt tanulni) , arra elég volt nekem 10 nap.
Egyiket sem én dolgoztam ki, a legtöbb szakon évről évre ugyanazt adják és kerimgenek már kész kidolgozások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!