A véleményetekre vagyok kíváncsi. Ti milyen sorrendben készülnétek az államvizsgára?
Én általában úgy osztom be, hogy melyikre mennyi idő kell, így értelemszerűen a legnehezebbel kezdenék és úgy haladok a legkönnyebbig.
Azonban olyan is volt, hogy a legnehezebbet hagytam utoljára és kihasználtam az utolsó hajrát.
Nos én már régen államvizsgáztam a jogon, de azért lehet tudok véleményt mondani. Elég kemény menet egymás után, ezért én azt javaslom,hogy a polgári joggal érdemes kezdeni.
Nekünk is 2-3 hét volt a vizsgák között de volt egy kötött sorrend polgári-büntető-közig.alkotmány-jogbölcselet vagy
közigalkotmány-jogbölcselet polgári büntető.
Szerintem ezek a vizsgák olyan terhelést jelentenek, hogy mindenképpen jogbölcseletet érdemes a végére tenni, mert azért az nem annyira fajsúlyos a végén már nem kérnek sok tudást.
A közig-alkotmány nehezebb mint a büntető szerintem.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!