Ha államvizsgán visszaadom a tételt és megbuktatnak akkor az mennyire fogja befolyásolni a diploma jegyemet hogyha következő félévben újra megyek és jó jegyet kapok? Remélem érthető a kérdés.
Figyelt kérdés
Igazából az a kérdés, hogy ha bizonytalan vagyok a tudásomban, akkor megéri -e kockáztatni, és elmenni. Kettest, hármast nem szeretnék, azt nyilván javítani sem lehet (ezért sem akarnám megpróbálni azt a tételt amit úgy érzem hogy csak közepesen menne), viszont ha kapok egy egyest az a "végeredményt" mennyiben befolyásolja?
Sajnos úgy alakult az életem, hogy nem tudtam úgy felkészülni a záróvizsgára, ahogy szerettem volna, és ezért vagyok ilyen szerencsétlen helyzetben.
Köszönöm a válaszokat.
2022. jún. 11. 21:02
23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
#22 írj mindenképp hogy sikerült! Nagyon szorítok!
2022. jún. 19. 16:04
24/26 anonim válasza:
Köszi, nos képzeld, nekem is meglett (5). Nagyon szeretnek az égiek, hogy bemákoltam egy jó kis tételt. Amúgy a végére kb. 3-4 tételt nem tudtam átnézni az 54-ből, de mindegy is.^^
25/26 A kérdező kommentje:
Gratulálok!! :)
2022. jún. 23. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!