Ha államvizsgán visszaadom a tételt és megbuktatnak akkor az mennyire fogja befolyásolni a diploma jegyemet hogyha következő félévben újra megyek és jó jegyet kapok? Remélem érthető a kérdés.
Igazából az a kérdés, hogy ha bizonytalan vagyok a tudásomban, akkor megéri -e kockáztatni, és elmenni. Kettest, hármast nem szeretnék, azt nyilván javítani sem lehet (ezért sem akarnám megpróbálni azt a tételt amit úgy érzem hogy csak közepesen menne), viszont ha kapok egy egyest az a "végeredményt" mennyiben befolyásolja?
Sajnos úgy alakult az életem, hogy nem tudtam úgy felkészülni a záróvizsgára, ahogy szerettem volna, és ezért vagyok ilyen szerencsétlen helyzetben.
Köszönöm a válaszokat.
Hmm biztos lesz, aki azt fogja tanácsolni, hogy tanulj meg 10 tételt és próbáld meg stb...na nekem ez sosem ment. Vagy mindent tudok vagy nem megyek. :D Szóval a BSc-s záróvizsgámat úgy halasztottam anno, ahogyan most te szeretnéd. Ha nem gáz, hogy várnod kell félévet akkor szerintem ne agyalj sokat. :)
Amúgy tudom, ezt a lutris megoldást én is nagyon gáznak érzem, de ha meg nem megyek, a témavezetőim akik várnak phd-ra tuti megölnének... :D ah szívás ez mindenhogy. Ja lehet ellentmondásos amit írtam, de most épp próbálok mindent is megtanulni.
15. Köszönöm szépen!
Ma volt az államvizsga, a védés ötös lett és az A tétel 4 a B pedig 5.
Ebből az egyik tétel olyan volt hogy azt néztük hogy kb 4 tárgyra elég anyagot fog át, de kit zavar :D de meglett és próbálom feldolgozni hogy “csak” négyes. Így is baromi magas lesz a diploma átlagom, úgyhogy nem értem mit nyafogok.
Köszönöm szépen!
Neked hogy sikerült? (11-es vagy ha jól gondolom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!