Ha államvizsgán visszaadom a tételt és megbuktatnak akkor az mennyire fogja befolyásolni a diploma jegyemet hogyha következő félévben újra megyek és jó jegyet kapok? Remélem érthető a kérdés.
Igazából az a kérdés, hogy ha bizonytalan vagyok a tudásomban, akkor megéri -e kockáztatni, és elmenni. Kettest, hármast nem szeretnék, azt nyilván javítani sem lehet (ezért sem akarnám megpróbálni azt a tételt amit úgy érzem hogy csak közepesen menne), viszont ha kapok egy egyest az a "végeredményt" mennyiben befolyásolja?
Sajnos úgy alakult az életem, hogy nem tudtam úgy felkészülni a záróvizsgára, ahogy szerettem volna, és ezért vagyok ilyen szerencsétlen helyzetben.
Köszönöm a válaszokat.
6-os: Mert nem az volt a kérdés, hogy a továbbtanulásnál beszámít -e a diplomám minősítése.
7: Nem, hála az égnek :D
Hú hát látod, amúgy ebbe nem gondoltam bele.. nekem az volt a fejemben, hogy jelzem hogy nem megyek és azzal "visszalépek" és olyan, mintha nem kapnék aláírást a tárgyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!