16 éves vagyok. Testnevelés pótvizsgán mire lehet számítani? Megbuktam testnevelésből, és augusztusban kell mennem pótvizsgára.
Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 15:26
1/3 anonim válasza:
Miért buktál meg? Készségtárgyból nem szoktak buktatni, még ha nagyon elvetemült a tesitanár, akkor sem szokta az osztályfőnök meg az igazgató engedni. Más tantárgyból is megbuktál?
Gondolom fegyelmezési gondok voltak, nem jártál be órára vagy megtagadtad az együttműködést a tanárral? Nem gondolom hogy évismétlés lesz belőle, a tanár csak annyit szeretne, hogy vedd kicsit komolyabban, add meg neki a tiszteletet. Ha azt mondja, hogy hányjál cigánykereket, hát próbáld megcsinálni. Azért, mert ügyetlen vagy tesiből nem buktathatnak meg. Nálunk hármasnál rosszabbat soha senki nem kapott, de én már azt is igazságtalannak éreztem.
2/3 A kérdező kommentje:
4 vagyok minden másból, csak sokat hiányoztam, meg elfelejtettem néha vinni felszerelést, és a napló szerint TÉMAZÁRÓ egyesként írta be, ami dupla jegynek számít, csak nem tudom, hogyan van tornából témazáró..
2022. jún. 8. 17:43
3/3 anonim válasza:
Akkor ez még nem is biztos? Szerintem ha minden másból jó vagy, akkor nem fognak belőle megbuktatni. Az osztályozó konferencián majd az igazgató megkéri, hogy zárjon le kettessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!