Mennyire szigorúak emelt érettségi szóbelin a vizsgáztatók? Szakmai emeltet csinálok.
Megadta a pontot, 2-es? Miről beszélsz?! Fogalmad nincs a pontokról, nem közlik!
A 12%-ot megadják, mert nem akarják póttétellel húzni a saját idejüket.
Teljes mértékben a tanár személyiségén múlik. Én magángimiben tanítottam, és ott mindenkinek a lehető legjobb pontot adtuk mindig mindenből. Ott az volt az alapelv, hogyha annyira ostoba, hogy nem tudja megtanulni, akkor inkább nem engedtük érettségizni, ne ott égessen már bennünket.
De hallottam olyan kollégát másik iskolából, aki azt mondta, ha a gyerek érettségin megbukik, ahhoz neki semmi köze, miért nem tanult. Szerintem meg azért ez a felkészítő tanárt is minősíti.
Amikor én érettségiztem, volt olyan, hogy utálta a tanár a diákot, és meg is buktatta érettségin. Nem is értettem, akkor miért nem inkább év végén buktatta meg?
"az egyik barátnőm szintén szakmai érettségin (igaz, az írásbeli volt) használhatta a telefonján a netet, senki nem szólt rájuk..."
Aha, valószínűleg... :DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!