Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek valaha rendeződni...

Szerintetek valaha rendeződni fog a Tanárok fizetése?

Figyelt kérdés
Idén megyek továbbtanulni Történelem - Földrajz szakos tanárnak és kicsit félek hogy, lehet rossz szakmát választottam.. Viszont ezek ellenére én szeretem nagyon a Történelmet és a Föcit is.. Ha más nem lesz akkor megyek vele tovább Doktori képzése , de én bízom benne hogy csak rendeződni fog a végtelenségig nem mehet így szerintem…

2022. jún. 5. 12:07
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%

30 "a magánszektorban dolgozva profitorientáltan ezeknek a szakmáknak kiölik a lelkét."

Kifejtgetnéd hogy mi a tanitás lelke.

Az hogy a magán szektorba kevesebbet lehet logni nem újdonság.

2022. jún. 12. 15:38
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Magánszektorban az lesz, hogy gazdag, felhúzott orrú szülőknek kell gazsulálni, "szolgáltatást nyújtani" és az adott iskola tanmenetét követni, akár szembemenve a saját meggyőződéseddel is.

Sajnálom, ha neked nem adatott meg a tanítás egyik oldalán sem átélni a csodát, de tanárként nagy büszkeség, ha egy tanítvány megért, megtanul valamit, ügyes lesz benne és szányakat kap. Pláne ha zárkózott, problémásabb, lemaradottabb gyerekről van szó. Vagy egy felfedezett tehetségről.

Tanítványként meg szuper érzés, ha szárnyakat kapsz, rájössz, hogy tehetséges vagy valamiben, elkezd érdekelni egy tantárgy, csak azért mert valaki rád szánta az idejét, vagy inspirált érdekes tanórákkal.

Amúgy viccen kívül, tényleg szomorú, hogy ezt magyarázni kell.

2022. jún. 12. 15:51
 33/35 anonim ***** válasza:
33%

Tapasztalatom alpján ez pont az állami intézményekben nincs igy....

A válaszod pont olyan mint amikor a kommunizmust fényezik...

2022. jún. 12. 16:23
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Az én tapasztalatiam viszont ezek. Neked honnan vannak a tapasztalatiad?
2022. jún. 12. 16:28
 35/35 anonim ***** válasza:
12%
Onnan hogy részt vettem az oktatásban.
2022. jún. 12. 17:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!