Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tényleg ennyire szar a magyar...

Tényleg ennyire szar a magyar oktatás?

Figyelt kérdés
17 éves 11dik osztályos tanuló vagyok.Azt még valahogy lenyelem hogy valami elképesztő nagy kivételezés folyik az osztályban egy két tanulóval.Talán még azt is elfogadom valahogy hogyha megbukok idén év végén akkor 9dik osztályba bukok vissza 11dikből.De az,hogy van olyan tanár a suliba aki 1.5re év végén megadja a kettest és van aki 2.0tól adja meg(ha szerencséd van és tetszik neki a képed)ezt már nagyon nehezen tudom elfogadni.Velem van a baj vagy az oktatással?
2022. máj. 22. 20:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10-es egy szóval nem mondtam hogy meg fogok bukni.Azt mondtam hogy HA megfogok bukni de látom a szövegértés neked sem az erősséged...
2022. máj. 22. 21:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Hadd idézek tőled:

"Talán még azt is elfogadom valahogy hogyha megbukok idén év végén"

Nyilvánvaló, hogy ha nem állnál bukásra jelen pillanatban, akkor fel sem vetődne benned az a HA... Ha meg akkora Nostradamus vagy, hogy te előre tudod, hogy annak ellenére, hogy bukásra állsz, nem fogsz év végén megbukni (amire egyébként alapoztad a kérdést is, mert hát mi az, hogy 11. osztályból 9.-be buknál), akkor számomra érthetetlen, hogy mégis hogyan tudtál a bukás közelébe kerülni.

Ami még nagy rejtély számomra, hogy mire fel tartod magad ennyire nagyra... Én sem voltam egy éltanuló, de a bőr leégett volna a pofámról, hogyha bármiből megbuktam volna, vagy akár csak pótvizsgára kellett volna mennem. Te pedig nem, hogy nem szégyelled magad, még te vagy felháborodva, hogy az oktatási rendszer a szar, mert mi az, hogy a tanárnak adnak annyi mozgásteret, hogy ő maga eldönthesse, hogy 2-es átlag alatti teljesítményre (tehát még a minimum minimumának nem teljesítésére) meg mer buktatni...

Szerintem te még azzal sem vagy tisztában, hogy az év végi jegynél a tanár nem csak az átlag szerint értékel. De a hisztizés az megy nagy erőkkel...

Meg is érdemelnéd, hogy megbukj, legalább tudnád, hogy hol a helyed.

2022. máj. 22. 22:25
 13/19 A kérdező kommentje:
Ennyire nincs életed hogy ok nélkül bele állsz másikba? Ki hisztizett ember?Tudod hogy hívják azokat az embereket akik beképzelnek maguknak dolgokat?Fiam neked fogalmad sincs hogy mi megy ebbe az iskolába.Megnéznélek téged ugyanebben a hegyzetben maradjunk ennyiben...
2022. máj. 23. 00:03
 14/19 A kérdező kommentje:
*másokba
2022. máj. 23. 00:03
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem meg maradjunk annyiban, hogy a tojáshéj még ott van a seggeden, de te jogot formálsz arra, hogy felnőtt embereket kioktass, és ezzel a mentalitással semmire nem fogod vinni az életben.

Vered itt a nyálad, hogy milyen köcsög a tanár, hogy 2.00-tól adja meg a kettest, de te mi a f@szt csináltál egész évben, hogy ez alatti átlagot sikerült produkálnod? AZ A DOLGOD, HOGY TANULJ, de neked még annyira sem sikerül teljesítened, hogy ne juss a bukás közelébe, és akkor még van pofád azt állítani, hogy mindezért a tanár a hibás?

„Fiam neked fogalmad sincs hogy mi megy ebbe az iskolába.”

Igen, el tudom képzelni, mekkora horror lehet, hogy a két szép szemedért nem engednek át egy kegyelemkettessel. Majd telesírom a kispárnámat, mert milyen keserves sorsod van. Ja, nem...

És nem ok nélkül „álltam beléd”, mert a bicskanyitogató stílusod elég ok volt rá.

2022. máj. 23. 01:06
 16/19 anonim ***** válasza:
93%

Ez személyiségbeli probléma is lehet a tanárnál.

Illetve, mivel az iskoláknak kell a tanulói létszám, a statisztika is számít, így mindig lesz olyan eset, amiről írtál.

2022. máj. 23. 06:56
 17/19 anonim ***** válasza:
A stílusod miatt remélem megbuktat.
2022. máj. 23. 12:48
 18/19 A kérdező kommentje:
Milyen a stílusom?Mi rosszat mondtam amivel így megbántottalak?
2022. máj. 23. 14:01
 19/19 A kérdező kommentje:
Sikerült!!!Meglett a 2es év végén
2022. máj. 28. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!