Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tényleg ennyire szar a magyar...

Tényleg ennyire szar a magyar oktatás?

Figyelt kérdés
17 éves 11dik osztályos tanuló vagyok.Azt még valahogy lenyelem hogy valami elképesztő nagy kivételezés folyik az osztályban egy két tanulóval.Talán még azt is elfogadom valahogy hogyha megbukok idén év végén akkor 9dik osztályba bukok vissza 11dikből.De az,hogy van olyan tanár a suliba aki 1.5re év végén megadja a kettest és van aki 2.0tól adja meg(ha szerencséd van és tetszik neki a képed)ezt már nagyon nehezen tudom elfogadni.Velem van a baj vagy az oktatással?
2022. máj. 22. 20:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Vannak bajok az oktatással, de amiket itt leírtál azt nem erre kenném rá.

Miért a 9. osztalyba buknál vissza 11.-ből?

Az hogy 2,0-t kell elérni a ketteshez, teljesen jogos, ez tényleg az abszolút minimum.

2022. máj. 22. 20:26
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Veled van a baj. Ha hót hülye vagy, de minimálisan szorgalmas (megcsinálod a házi feladatokat), akkor nem állnál bukásra.

Csak úgy kérdem, hogy szerinted mikortól kellene a 2-est megadniuk év végén?

2022. máj. 22. 20:29
 3/19 A kérdező kommentje:
Mondhatni rosszkor voltam rossz helyen.Amikkor 2019-ben elkezdtem a középsulit abban az évfolyamban behoztak egy ilyen a tanárok szerint is értelmetlen szabályt hogy 9dikbe bukunk vissza 9dik 10dik 11dik év végén is.Plussz minden évfolyamban kapnak ösztöndíjat csak mi nem....
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
#1 azért bukik vissza 9.-be, mert az ő osztálya az utolsó, ami azt a szakmát tanulja, így nincs hova bukjon.
 5/19 A kérdező kommentje:
2-es a hót hülye az te vagy szívem!Tudod mikor kaptam utoljára házi feladatot?Kb általános iskola 7dik osztályba.Ha hiszed ha nem 9dikbe kitűnő tanuló voltam és tavaly is 4.5 felett volt az átlagom év végén.A matek mindig is mumusom volt.2 éve járok magántanárhoz de így se akar menni.Most is mindenből meglesz a 4es viszont matekból rezeg a léc.Csak azt nem értem hogy ha egyik tanár megadja 1,5re a kettest akkor a másik tanár miért nem tudja...
2022. máj. 22. 20:32
 6/19 A kérdező kommentje:
4es így van!
2022. máj. 22. 20:32
 7/19 anonim ***** válasza:
97%

#5, lehet, hogy meglepő dolgot mondok, de állításoddal ellentétben én nem buktam meg semmiből soha, mi több, nem szidtam az oktatási rendszert, pedig akkor sem volt tip-top, amikor én végeztem.

Egyébként ajánlom figyelmedbe a "ha" szócska beható tanulmányozását. Emellett álljál neki tanulni, hogy ne bukjál meg, az arcocskádból pedig vegyél vissza, mert ilyen mentalitással még utcaseprő sem lesz belőled.

2022. máj. 22. 20:43
 8/19 anonim ***** válasza:
79%

A magyar oktatással vannak problémák, mind az oktatáspolitika, mind az oktatandó tananyag, mind a pedagógusok és mind a diákok részéről.

Felvettek egy pocsék suliba ahová nem agysebészek járnak (ez nem az oktatás hibája), különböző tanáraid vannak (ez sem az oktatás hibája) akik más-más átlagtól adják meg a kettest.

2022. máj. 22. 20:44
 9/19 A kérdező kommentje:
7-es te hülyéztél le először úgy hogy nem is ismersz!Akkor most ki vegyen vissza az arcocskájából??
2022. máj. 22. 20:52
 10/19 anonim ***** válasza:
96%
#9-es, tényleg reménytelen vagy... Nem hülyéztelek le, ezért írtam oda, hogy HA hót hülye vagy... Magyarból is buksz?
2022. máj. 22. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!