Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vetési Albert gimnázium(emelta...

Vetési Albert gimnázium(emeltangol) vagy Ipari Technikum(szoftverfejlesztő)?

Figyelt kérdés
Az ideiglenes rangsor szerint mindkettő iskolába valószínűleg bejutok de egyszerűen nem tudom eldönteni hogy melyiket válaszam.(egyetemre szeretnék majd menni)

2022. márc. 6. 19:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De tőled nem is vártam többet
2022. márc. 6. 21:40
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

"Hány éves vagy, hogy nem érted?"

"Nem tudom"

Hát, nem nagy esélyekkel indulsz, az biztos. :)

2022. márc. 6. 21:41
 13/19 A kérdező kommentje:
Persze bent vagyok a top 30 ban de nem jutok be és hogy nem érted az iróniát azzal nem tudok mit kezdeni és azért mert felteszek egy kérdést hogy hátha tud valaki segíteni ebben és hogy két teljesen más fajta iskolát jelöltem ezért mindenki utál fog , kiközösitenek majd és elutasítanak
2022. márc. 6. 21:48
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

De miért utálnának és kik? Az iskoláknak egyáltalán nincs rálátásuk, hova és milyen szakokra jelentkeztél még.

Az oktatas.hu-n meg lehet nézni az előző évek érettségi eredményeit az adott iskolákban, rz talán segít a döntésben (1. vagyok).

2022. márc. 6. 21:53
 15/19 A kérdező kommentje:
Én sem értem azt a gyereket aki itt szitkozódik de már nagyon elegem van belőle nem is értem miért reagálok rá. Te amúgy hova jelentkeztél?
2022. márc. 6. 21:55
 16/19 anonim ***** válasza:

Budapesti gimik, szóval nem konkurencia. ;)

Itt talán jövő hét végén elkezdik feltölteni a listákat.

2022. márc. 6. 22:00
 17/19 A kérdező kommentje:
Sok sikert:D
2022. márc. 6. 22:02
 18/19 anonim ***** válasza:
:) Neked is!
2022. márc. 6. 22:04
 19/19 anonim ***** válasza:

"nem érted az iróniát"

Hol volt ott irónia? :D

2022. márc. 6. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!